Beyoncé és lánya, Ivy Blue (Lucifer) Carter elhagyták a kórházat, és otthonukba távoztak – számol be a ContactMusic, hozzátéve, az énekesnő biztonsági csapata is oszlásnak indult. Ezen kívül számtalan egyéb érdekességgel tudunk szolgálni az érdeklődőknek, mert az óceánon túl láthatóan senkit sem érdekel más, mint Beyoncé, a méhe, és annak gyümölcse.

Mint az AmyGrindhouse írja, az énekesnő mégsem császármetszéssel szült, hanem teljesen természetesen. "[A gyerek] születése érzelemteli és a végletekig békés volt [nem mi találtuk ki, frankón ezt mondták], a mennyekben érezzük magunkat."

A Lenox Hill kórház is megnyilvánult az ügyben, leszögezve, Beyoncéék az égvilágon semmit sem béreltek ki, vagy zártak le – állításuk szerint az énekesnő egy luxus-helyiségben vajúdott, ez került csillagászati összegekbe. Ennek viszont ellentmondani látszik, hogy több felháborodott szülő állítólag perelni akarta az énekesnőt, mondván, a kismamákat nem látogathatták meg a kispapák, mert Beyoncé Ivar polcrendszer-méretű szekusai nem engedték be őket.

A Hollyscoop azt tudatta a világgal, hogy Jay-Z és neje több mint másfél millió dollárt (csaknem 365 millió forint) költött játékokra, csecsemő körüli kellékekre, és Swarovski kristályokkal kirakott etetőszékre. De vettek hintalovat is, meg egy minibugattit, és néhány arany-illetve platinaékszert.