Dukai VV Gergő kábítószer-kereskedelem miatt ült börtönben 4 évet, Ambrus Attila 12 év után szabadul hamarosan: Dukai szerint a Viszkis először azokat dolgokat fogja újra megízlelni, kipróbálni, amik hiányoztak neki a börtönben, aztán szanálhat a rengeteg nyerészkedő haver között. „Vannak olyan ízek, meg olyan dolgok, amik iszonyatosan hiányozhatnak neki, úgyhogy valószínűleg azokat fogja majd elsősorban magáévá tenni. Aztán a legfontosabb, ezt már többször el is mondtam, hogy szerintem neki a legfontosabb az lesz, hogy azokat a személyeket kiszűrje maga körül, akik érdekből akarnak neki segíteni. Mert most őróla aztán 77 bőrt akar majd mindenki lehúzni” – mondta az RTL Klub Fókuszának Dukai, akinek családja, barátai segítettek visszailleszkedni a társadalomba büntetésének letöltése után.

"A családom az első perctől mellettem állt, mint egy szikla, a barátaim szintúgy, úgyhogy amikor én kijöttem, akkor mindenki ott állt és tárt karokkal várt, és segítettek abban, hogy minden flottul menjen, segítettek munkát keresni, ha arról volt szó, akkor kölcsönadtak...” - teszi hozzá Dukai.

„Az ember nagyon-nagyon megismeri magát egy ilyen szituációban, az értékrendje a helyére kerül, és tisztába lesz minden vonásával meg a határaival, türelem szinten, meg tűréshatár szinten” – mondta a börtönévekről Dukai, akinek a VV-ben bizalmatlanságát kellett levetkőznie. „A bizalmatlanság az emberek felé, ami alapvetően rámjött és egy ilyen középmagas falat húzott körém, ami egy bizonyos közelségbe engedi az embereket, bárkit, viszont azon átjönni meg nagyon nehéz, úgyhogy talán ez volt a legnagyobb változás, amit én megéletm így magammal szemben, ez a fal" - mondta a VV első januári kiesője.

Dukai, bár emelt fővel jött ki a börtönből, a priusza miatt nehezen kapott munkát, a vendéglátásban helyezkedett el, most a VV hozta népszerűségből próbál előnyt nyerni. A Viszkisnek (valószínűleg) nem lesz olyan biztos háttere, mint Dukainak, és az ismertségéből sem akar profitálni: „Én nem érzem magamat olyan szintű emberkének, hogy tőlem bárki is autogramot kérjen, én amit csináltam, és ez most lehet, hogy demagógnak fog hangzani, erre sajnos nem vagyok büszke. Tehát azt tudomásul kell venni, hogy én raboltam” – mondta Ambrus egy korábbi interjúban.