Bánja is, de valahol mégis örül Dukai Regina testvére annak, hogy vasárnap este neki kellett hazamennie: VV Gergő ugyanis már egyre nehezebben bírta elviselni a benti hangulatot. A villa alfahímje szerint Vera nagyon jól taktikázott, de már alig várja azt a pillanatot, amikor a csajt szembesítik pornófilmjével. A kiesett játékos kibékült volt csajával, az összeköltözést fontolgatják.

Egyszerűen gyűlölt már a villában lenni VV Gergő, aki az utóbbi időben unta meg a műsort, a bent lévő hangulat ugyanis nagyon megviselte. "Annyira negatív lett a hangulat, és az egész már csak az egymás gyilkolászásáról szólt. Talán észre lehetett venni, hogy mintha a vesztemet éreztem volna, de lehet, nem is erről volt szó, hanem én már kint szerettem volna lenni" – magyarázta Dukai Regina testvére a Velvetnek.

Vera jól taktikázott

Az alfahím úgy véli, több oka is van annak, amiért VV Vera ilyen százalékkülönbséggel ment vissza – meg hogy egyáltalán visszament: "Nagyon jó taktika volt, hogy a párbaj alatt előszedte Seherezádét. Ráadásul jó időpontot is választott, hiszen tisztában volt azzal is, hogy a későbbiekben biztosan normalizálódott volna a kapcsolatunk Serivel, és akkor már nem lett volna lehetősége betámadni ezzel. Mindemellett Verának nagyon sok összetűzése volt Attilával és Péterrel, és úgy tűnik, a nézők jobban szeretik inkább a veszekedést nézni, mint egy olyan embert, aki kijön a többiekkel."

Dukai Gergő számára Veronikához hasonlóan Vera eltitkolt pornófilmjének híre a legjobb elégtétel, de mint mondta, öröme akkor fog kiteljesedni, amikor ellenfele majd szembesül ezzel a dologgal a játék után. "Az arckifejezésére leszek majd nagyon kíváncsi" – tette hozzá. Az alfahím Seherezádéval kapcsolatban úgy nyilatkozott, szó sem lehetett volna komolyabb dolgokról még abban az esetben sem, ha a csaj nem hisztizik be és nem vágja ki Gergőt. Mindemellett sérelmezi, hogy ezzel szemben a gogós átlépte a határt, de ezt még csak nem is közölte vele. "Ezt nagyon kínos így, utólag visszanézni. Ő pedig engem hibáztat, mert ezt nem vettem észre. Hát mi vagyok én, gondolatolvasó?"

Emelt fővel jött ki a sittről

A játékos annak idején szingliként mentbe a villába, csajával, Csillával abban állapodtak meg, hogy a műsor ideje alatt mindenki éli a saját kis életét – Csilla kint, Gergő bent –, majd amikor vége van a játéknak, akkor leülnek megbeszélni, hogyan tovább. "Ez meg is történt, és máris folytatódik kettőnk között a dolog. Vannak terveink egymással, most például az összeköltözés."

Dukai Gergő kitért a sitten töltött négy évre is, amit kábítószer-kereskedésért kapott. "Én úgy gondolom, hogy nagyon sok emberre ráférne legalább két év börtön, hogy rendbe rakja az önértékelését és egy kicsit gondolkozzon. Én emelt fővel jöttem ki a sittről is és a villából is. Hogy jobb ember lettem-e: Inkább más."