Miss World Hungary és pasija 7 együtt töltött hónap után szakítottak, mert Szunai félrelépett, többször is: most az Aktívban azon vesztek össze, hogy Metserházy László ezt miért nyilatkozta le minden lapnak. „Linda többször megcsalt engem! Mindig egy hullámhosszon voltunk, veszekedések csak akkor fordultak elő, amikor felröppent egy hír, hogy más pasival látták. Ezeket sokszor újságíróktól tudtam meg, de elnéztem Lindának, aki mindig megígérte, hogy soha többé nem fog megismétlődni” – mondta például az Új Ásznak Mesterházy.

„Hiába laktunk együtt, sok volt körülöttünk a bonyodalom, és túl nagy volt a felhajtás, főleg miattam. Éppen ezért több mosolyszünetünk is volt, és jobbnak láttam, ha ez a mostani nemcsak időszakos, hanem végleges is egyben” – mondta a szépségkirálynő a Hír24-nek.

Szunai a TV2 műsorában elismerte, hogy megcsalta a pasit, csak azon volt felháborodva, hogy az miért nyilatkozott a dologról. Erről aztán vita alakult ki a felek között, amit kívülállóként egyszerre volt kellemtlen és borzasztóan szórakoztató végignézni. A 18 éves Szunai mindenesetre péntek óta egyedül él.