A minigeronazzo megunta a kacsaszájat, úgyhogy leoperáltatja, és ha már orvoshoz megy, az orrát is megcsináltatja, mondván, amíg nem csúfítja el magát az ember a műtétekkel, addig minden rendben. „Ki szeretném szedetni a szilikont, mert szerintem már ódivatú, és nem tetszik, egyszerűen meguntam. Nem bántam meg, hogy akkor betetettem, nagyon jól elvoltam vele, de most már nem kell, hiszen a változatosság gyönyörködtet. Nem vagyok semmi jónak az elrontója, mindig azt csinálom, ami éppen tetszik” – mondta a Borsnak Veronika.

Pasija, Cristofel annyit tudott hozzáfűzni az egészhez, hogy Veronika simán lehet, nem lesz szebb a kockázatos beavatkozás után, mely során a szilikont egy vágáson keresztül kikaparják az orvosok az ajkakból. A lap által megkérdezett szakember szerint nehéz az anyagot eltávolítani, mert betokosodik és csomósodik, és a száj érzőidegei is sérülhetnek. A szájkisebbítés mellett a minigeronazzo kiegyenesítteti orrát és fogszabályzót is szerez hamarosan – a fogfehérítésen már túl van.

„Nem tetszik az orrom, a méretével és a formájával van gondom. Egyeneset szeretnék, hogy ne görbüljön kifelé. Ameddig az ember nem viszi túlzásba a plasztikát, és nem csúfítja el magát, addig nincs gond ezzel" – mondta az exvillalakó.