Ne csak a külföldi celebek biztosítsák már a testrészeiket rengeteg pénzért: a magyarok esetében ez ugyanolyan indokolt lenne, hiszen fontos bevételi forrás, és még arra is alkalmas, hogy bekerüljön a nevük a köztudatba. Súlyos összegeket érne Gaál Noémi melle, de Kiszel Tünde szeméremdombja is. Összeszedtük, kinek milyen testrészére kellene biztosítást kötni.

A külföldi celebek, sportolók és művészek jó része biztosítást köt egyik-másik testrészére: okkal teszik, hiszen fontos kereseti forrásuk, ha elveszítik vagy kár esik bennük, oda a lóvé. A magyar celebek teste is fontos megélhetési forrás - ha nem a legfontosabb. No nem azért, mert hihetetlen a lábmunkájuk vagy profin jár a kezük: egyes testrészeik híján vagy a kutyát sem érdekelnék, vagy ha nem is érdeklik, a nevüket sem ismerné senki. Összegyűjtöttünk néhány honi példát, illetve testrészt: ezeket igazán megérné biztosítani.

Kiszel Tünde szeméremdombja

Kiszel Tünde korábban is prímán megélt a meztelen öléből, gondoljunk csak azokra az ízléses erotikus fotókra, amelyek magazinokban jelentek meg róla.

A médiajelenség szeméremdombja Fluor Tominak köszönhetően változott ismét aranytojást tojó tyúkká, amikor az előadó szájára vette Kiszel szőrzetét. A Jelenség nem örült, perelt, majd megegyeztek – a szeméremdomb-incidens másfél milliót hozott a nőnek, lett is belőle lakásfelújítás meg különórák Donatellának.

Gáspár Győző hasa

Ha valakinek, Gáspár Győzőnek konkrét tapasztalatai vannak arról, hogy a has komoly dolog: ő maga meg is műttette, azóta is kórházról kórházra jár. A hasplasztika után jött a mellplasztika is, ennek viszont már súlyos szövődményei lettek, amelyek a hasán jöttek ki.

Szeptember 12-én tárgyalták volna adócsalási ügyét, ám egészségügyi okokra hivatkozva nem jelent meg, és állítólag tényleg nagyon rosszul volt. Befeküdt a pécsi klinikára, másnap meg már haza is ment, csodás gyógyulás ez, nem más. A csodákban azonban értelmetlen hinni, jobb a biztosítás – ha befolyik egy kis pénz, legalább Gáspár nevére is kerülhet valami.

Gaál Noémi mellei

A TV2 időjárási fegyverténye, kulcsfigurája, képernyős főmelle Gaál Noémi, aki idén többször megörvendeztetett minket villantásközeli élményekkel, mi lenne velünk ezek nélkül. Meg vele.

Ki tudja, hogyan befolyásolná az időjárás-jelentés nézettségét, illetve az ő személyes állapotát, ha bármi baj érné a keblét.

Fluor Tomi sapkája

Ritkán van alkalmunk Karácson Fluor Tomit baseballsapka nélkül látni, nekünk például egyetlen ilyen eset sem jutott eszünkbe, így nagy sikerrel pályázhat a másodgenerációs Vujity Tvrtko-címre.

A fiatalembernek már-már testrészévé vált a fejfedő, amelyet azonban könnyen elveszíthet, ezért úgy véljük, megérné biztosítani.

Jáksó László maradék heréje

Jáksó László évekkel ezelőtt, egy baleset következtében veszítette el egyik heréjét. Noha van már egy fia, idén megkérte barátnője kezét, amiből családalapítási vágyakat sejtünk. Gyorsan biztosítani kéne a megmaradt golyót, ki tudja.

VV Veronika szája

Van egy olyan ember Magyarországon, aki Geronazzo Máriához hasonlóan kizárólag a döbbenetesen nagy szájával kombinált szerény agyi képességei miatt lehetett képernyőn: nem más ez, mint VV Veronika, aki, ha nem selypegne butaságokat a kacsacsőrével, nemhogy két realityt nem ért volna meg az RTL Klubnak, egyet sem.

VV Péter bőrkeményedése

Kinek kellene biztosítást kötnie?

Ha már a csókos asszonyt emlegettük, nem mehetünk el egykori villapajtása, VV Péter mellett sem, aki bár a farka miatt lett mostanában érdekes, de Veronikát mégis a lábán található, eleddig nem dokumentált bőrkeményedéssel akasztotta ki. Ez az a járulékos elem, amely révén VV Péter igazi trash-hőssé vált – a Veronika érzékeny lelkét felsebző bőrkeményedés 4:00 után kerül szóba.