Elege lett Keleti Györgyinek abból, hogy túl sokat foglalkozik vele a média, ezért még a telefonszámát is megújította - mondta el a Borsnak adott interjújában kedden. "Sok haver vagy magát barátomnak gondoló ember nem kapta meg az új számomat" - nyilatkozta Keleti, akit Magyarországon és Olaszországban is megvádoltak üzletszerű kéjelgés elősegítésével. Az ügy miatt ráadásul az újságírók "széttéptek, meghurcoltak" - mondta az modell. Keletinek egyébként már nem kell megjelennie a római bíróságon, és az olasz ügyészség is pénzbüntetést róhat ki rá maximum - állítja a vádlott, aki június végén fog többet megtudni ügye állásáról.

"Rengeteg hölgy keresi azzal a kenyerét, hogy áruba bocsátja a testét" - válaszolt Keleti arra a kérdésre, hogy igaz-e, miszerint sok ismert magyar celeb a testéből él. Az ezekről a celebekről is készült CD-k és emailek Keleti Györgyi szerint kézről kézre járnak a férfiak között. Ezeken a hordozókon rengeteg adat van a lányokról, "pont mint a lóvásárban". Nem tudni, hogy a világválság okozza-e, de Keleti szerint a korábbi 800-1000 euró/éjszaka közti díj helyett már 400-500 euróért meg lehet kapni egy ismert nő testét. "A szépségversenyek termelik a legtöbb ilyen, testéből élő lányt".

Keleti szerint az is jellemző, hogy "sok celeb, közszereplő úgy teremti meg magának a luxust", hogy gazdag üzletemberekkel tartatja el magát havi fix összegért. A lényeg, hogy a lebukást azért kerülhetik el a celebek, mert ezek "a lányos oldalak" kódoltak, nem tud akárki belépni rájuk. Neveket Keleti Györgyi nem mondott a lapnak, de utalása alapján többet is elárul majd a celebprostikról az új könyvében.

Többdiplomás, több nyelven beszélő, fiatalabb orosz férfivel jár jelenleg Keleti, akivel rapid módon, egy hét alatt összebútoroztak. Nikolajjal egy éve járnak, a férfi pont jókor jött Keletinek, amikor "a rossz dolgok végleg lezárultak körülöttem". Mint novemberben elmondta, a gyerek is tervben van már.