Templomkertben Szexelő Máté sem a hírnevére, sem az Éden Hotel 2-höz fűzött reményeinkre nem cáfolt rá, amikor már az első játékban töltött estéjén pucéran mászott ágyba, nem is annyira megvillantva, mint közszemlére téve fenekét. Alábbi galériánkban megnézhetik, hogyan történt, amennyiben érdekli önöket az ilyesmi. Máté egyébként szobatársnőjét, Kírát szórakozatta a pucérkodással – a lányt jobb híján választotta, mert már csak ő maradt.

A történteket Kíra annyival kommentálta (ez az esti adásban látható lesz): "Nem elég, hogy sörszagúan, feküdt be mellém, amikor
felé fordulva aludtam, arra ébredtem többször az éjszaka közepén, hogy meg akart csókolni. Az már csak reggel tűnt fel, hogy teljesen meztelen volt, valószínűleg ezért rángatta le rólam a takarót állandóan!". Mátét is csorbítatlanul idézzük: "Én igazából ezt rutinszerűen csinálom, akárhol vagyok, mindig meztelenül alszom, abszolút nem zavartatom magamat.
Nyilván azért egy vasútállomáson nem tenném".


Közben azért kiderül ez-az a játékosokról is, Ádám például elég kitartóan modellkedik, és a Mr. College versenyen is indult, a mariachi-zenekarral játékba küldött Tamás a Csillag születik egykori versenyzője (mellesleg az Indygo zenekar tagja, hát őrületes karriert futhatott be), a szintén csábítani beküldött Adrienn pedig hosszú ideje próbál már abból megélni, hogy szép.