horoszkóp

Autóbalesete volt Udvaros Dorottyának

MTI/velvet
MTI/velvet
2012.03.10. 16:39 Módosítva: 2012-03-10 20:48:03

Autóbalesete volt Udvaros Dorottyának. A színésznő Budapest II.
kerületében a Bem József út és Margit körút találkozásánál egy másik személyautóval karambolozott. A másik járműben, amely a HírTV értesülése szerint külföldi volt, hárman utaztak, közülük két személyt a mentők kórházba szállítottak. Udvaros Dorottya könnyebb sérüléseket szenvedett, rendőrautó vitte el a helyszínről. A Budapesti Rendőr-főkapitányság a Velvetnek megerősítette a baleset tényét, azonban a személyes adatok védelme érdekében nem árult el többet.

A Híradó információi szerint a helyszínen elvégzett szondás vizsgálat egyik járművezetőnél sem mutatott ki alkoholfogyasztásra utaló nyomokat. A Kossuth- és Jászai-díjas színésznőnek korábban már meggyűlt a baja a törvénnyel. 2005-ben ittas vezetésért állították elő, amit végül harmincötezer forintos pénzbírsággal és háromhavi jogosítvány-bevonással megúszott.


Udvaros karambol nagyobb térképen való megjelenítése

A színésznő egyébként ma este lépett volna fel Miskolcon, a Művészetek Házában, ahol a Bandy-lányok című darabbal, amelyben Hernádi Judittal játszik együtt. A Borsod Online információi szerint az előadás a baleset ellenére sem marad el.

A Művészetek Házától azt az információt kapta a Velvet, hogy a művésznő megérkezett a helyszínre, az előadást vele tartják meg, nem látszanak rajta a baleset nyomai. Próbáltuk a helyszínen keresni a színésznőt, de nem kívánt az ügyben nyilatkozni. Értesüléseink szerint meglehetősen felbosszantotta, hogy nem az előadásával akarnak foglalkozni, hanem a délutáni balesetével.