A sokszor műtött VV Veronika épp nem került be a legjobb 12-be, akik esélyesek az év playmate-je címre, pasija természetesen csalást sejt. „Nagyon szomorú voltam, egyszerűen nem jutottam szóhoz, amikor ez kiderült. Végig ő vezetett, mégis kiesett. Szerintem csalás történt! Tudom, hogyan működnek a dolgok, én is voltam már zsűri egy hasonló versenyen, ott is megmondták, kinek kell nyerni. Itt is ez történhetett” – nyilatkozta a Blikknek VV Cristofel, aki ennek ellenére bízik benne, hogy csaja lesz még Playboy címlapon.

Veronika a VV-s kubai macsónál higgadtabban áll a dologhoz: „Nagyon csinosak a lányok, akik még versenyben vannak, de tény, hogy vannak néhányan, akiknél jobbnak tartom magam. Természetesen csalódott voltam, hogy kevesen szavaztak rám, de itt nem áll meg az élet. Ennél sokkal fontosabb dolgok is vannak, igyekszem azokra koncentrálni” – mondta a lapnak a fodrásztanonc.

Pantl Péter, a Playboy főszerkesztője szerint csalásról szó sincs, sőt, azt sem tudja, Christofel honann szedi, hogy nője vezetett, mivel a lányok állása nem is publikus, csak annyit lehet látni, mennyit javított adott versenyző az előző naphoz képest.