Ledobja a na-mi-van-öcsém álarcot a VV5 szereplője, azt mondja, elege van abból, hogy hülyének nézik. Komoly tervei vannak, a megvalósításukba pedig már bele is kezdett: spanyolul tanul, és zumbát szeretne oktatni, de előbb ehhez el kell végeznie egy tanfolyamot. Pedig amúgy benne van a vérében.

Pittman VV Cristofel máris beleunt a kocsmázásba, vagyis nem is beleunt: úgy érzi, nagyon ciki lenne számára, ha ezentúl is a budapesti Delírium Bisztróhoz adná a nevét. Mert valamivel több mint egy hónap alatt arra jutott, hogy minősíthetetlen a hely. „Nagyon egyszerű a történet, az a helyzet, hogy a helyre nagyon kevés ember jön, és komolytalan emberekkel voltam körülvéve. Két évig vendéglátóztam és mondtam az embernek, a 32 éves felnőtt fejének, hogy nem így kell hozzáállni, hogy három pultost fölveszünk, és nincsen megjelenés, nincs színe a helynek. Nagyon rossz, minősíthetetlennek tartom, nem akarok semmi rosszat mondani, de sajnos ez van” – mondott csupa jót a Velvetnek VV Cristofel.

Komolyabbra vette a témát

A VV5 biotermékének nincs tulajdonrésze a bárban, mindössze az arcát adta hozzá, és vállalta, hogy rendszeresen lejár, persze, nem ingyen. Ez egyelőre nem változik, heti két alkalommal továbbra is ott lesz két óra hosszát, de a hely menedzsere már nem fér hozzá a Facebookjához. „Már nem reklámozzák velem, nem adom hozzá nevem. Sokkal komolyabb terveim vannak. Szeretném a zumbát elkezdeni, zumba oktató szeretnék lenni, és mellette spanyol iskolába járok. Kicsit komolyabbra vettem a témát” – magyarázta.

Hozzátette, nem szeretné, ha az emberek ezentúl kinevetnék, mert nem tartja magát hülyegyereknek. Komoly tanár szeretne lenni, komoly munkákkal. A nagy komolyságot egyetlen szerelmének, VV Veronikának köszönheti, sokat és mélyen beszélgettek egymással. „Az a helyzet, hogy le kellett menni nagyon mélyre a szívembe, és a kedves Veronika, akivel együtt élek, ő is rávilágosított (sic!) erre az egészre, és nagyon sok mindent köszönhetek neki. Úgyhogy nemcsak az élettársam meg a barátnőm, hanem részben nagyon sok mindenben segít nekem.”

Tanul, vizsgázik, oktat

A 18 éves VV Cristofel a felismerést is megosztotta lapunkkal. Jól figyeljenek: „ha az életben komoly elhatározásaink vannak és komoly céljaink, akkor ahhoz nem állhatunk úgy, hogy hülyén viselkedünk, meg nevetségessé tesszük magunkat, hanem komolyan kell hozzáállnunk az élet dolgaihoz. Ennyi.” Hát ennyi, nem lesz több gipszbe öntött pöcs.

A zumbatanfolyamot március 24-én kezdi el, utána, ha sikeres vizsgát tesz, oktathat is. Amúgy meg a zumba benne van a vérében, na meg „mégiscsak hat évet élt Kubában”. Azt mondja, reméli, hogy oktatóként majd legalább havi száz-százhúszezer forintot meg tud keresni vele, azzal ő már boldog. Állítása szerint még félre is tud majd így rakni, hiszen heti egy alkalommal kétórás haknikra is járnak paplanszájújával, amivel információink szerint fejenként körülbelül százezer forintot kapnak, mínusz a jutalékok.