"A jogi osztály eldönti, mit tegyünk, de elöljáróban annyit elárulhatok, hogy többmilliós perre számíthat Cristofel" - mondta a Borsnak Kolosi Péter, az RTL Klub programigazgatója arról, hogy a 19 éves egykori Való Világ-játékos a konkurens Tv2-n szerepelt. Itt egykori csaja, Veronika állítólagos megveréséről beszélt a Frizbi című show-ban. Ráadásul a lap úgy tudja, nem volt kiemelkedő az ezért kapott gázsija sem, ráadásul Koltay Tamás, a csatorna szóvivője szerint Cristofel "saját döntése volt", hogy megjelenik Hajdú Péter műsorában, így az anyagi következmények is őt terhelik.

Cristofel a Frizbi-ben elmondta, nagyon jó lenne, ha a Tv2 foglalkoztatná, mert az RTL "tojik rá". Ott "nem tudtam beszélni a Veronika-ügyről, nem érdekeltem őket" - panaszkodott a lapnak. Nagy Alekosz korábban a Való Világ-szereplése után fellépett az Összeesküvők című Tv2-realityben. Azonban a perköltségeket, amit az RTL-es szerződésszegés okozott, a csatorna az ő esetében magára vállalta.

A Blikk azt is írta, Cristofelt a minap egy ismeretlen lánnyal látták a Váci utcában andalogni, randigyanús helyzetben. Vele Cristofel még első Veronika-szakítása után ismerkedett meg, és "tisztában van azzal, hogy soha nem emelnék rá kezet, ha nem provokálja ki" - nyilatkozta a provokálható celeb, aki ettől függetlenül még mindig szereti a kórházba pofozott Veronikát.