VV Cristofel - állítása szerint - bömbölve vette tudomásul, hogy Veronikáját, akit a közelmúltban alaposan elgyepált, elhódította előle egy ex-polgármesterfi (Rátonyi Gábor egykori zuglói fideszes polgármester fia, Márk) . "Bevallom, amikor megláttam a képet róluk, elsírtam magam, sőt, hogy őszinte legyek, egyenesen zokogtam " - nyilatkozta a Borsnak az elmebajnok hozzátéve, még mindig szereti Veronikát, sőt szerelmes belé, ennek ellenére azért sikerült összejönnie valakivel, aki elől viszont képtelen eltitkolni Veronika iránti érzéseit, de hát egyszerűen képtelen más nőhöz érni.

Valószínűleg a Blikkel beszélt később, mert addigra elszállt belőle az indulat. "Nem tudok mit tenni, kívánom, legyen nagyon boldog. Én még mindig szeretem őt, nagyon fáj, hogy ő nem így érez, de el kell fogadnom a helyzetet".

Update: Cristofel a Facebookján közzétette az alábbi képet, amelyhez - a tőgybő kisasszony méltatásán kívül - csak annyit tudunk hozzáfűzni, mint az egyik kommentelő: elég már a szoliból! Állítása szerint a lány egyébként nem az új csaja, csak jóban vannak.