VV Cristofel csütörtökön úgy megverte a volt barátnőjét, VV Veronikát, hogy agyrázkódással kórházba kellett szállítani. A Facebookon gyűlölethadjárat indult Cristofel ellen, akit a közösség csak az új Damu Rolandként emleget. Cristofel bűne hasonló, mint Damué, de az eddigi információk alapján nem olyan súlyos. Börtönt viszont ennyiért is lehet már kapni.

“Hogy te milyen mocskos vagy az isten verjen meg hogy lehetsz ilyen mocskos remmélem le csuknak, mint a Damut” - ilyen kommentek lepik el VV Cristofel hivatalos oldalának a falát tegnap este óta, amióta kiderült, hogy a realityceleb csúnyán megverte volt barátnőjét, a szintén realitys VV Veronikát.

A rajongóknál elvágta magát Cristofel, amit az egyik poszt tökéletesen összefoglal: “Te takony, megbuktál a rajongóid szemébe is!!! Becsődölt a Kubai csődör.... te rohadt seggszelep!!!!!!”

De a jellemző az volt, hogy Damu Rolandhoz hasonlítják a szinte másodpercenként érkező kommentáradatban Cristofelt. “Na mi van öccccsssssém??????????? Ilyen kemény gyerek vagy??? Remélem egyszer megtalálod a "párodat", aki majd móresre tanít úgy, hogy kiköpdösd a fogaidat! Undorító, aki egy nővel ilyet tesz. A péniszüknél fogva kellene felakasztani az ilyen görényeket. Remélem mész a Damuval együtt a börtönbe. De a sittesek között is az ilyenek vannak ám alul. Remélem beverik ott a szátokat. Na, ennyi” - írta egy harmadik felhasználó.

A kubai macsóként a játékba került versenyző oldalán van néhány olyan hozzászólás is, amiben Cristofelt támogatják, hogy még így is ő a legjobb arc. Ebből is látszik, hogy mennyire nem fekete-fehér a történet, pláne, hogy párhuzamosan VV Veronika falán pedig akadnak Veronikát ekéző hozzászólások is.

Damu Roland és VV Cristofel ügyében valóban vannak hasonlóságok, de azért akad néhány lényeges különbség is. Damu és Palácsik is olyan se veled, se nélküled kapcsolatban volt a bántalmazás idején, mint VV Cristofel és VV Veronika.

Damuék néhány hónappal az incidens előtt szakítottak, Cristofelék a verekedés napján. Damu esetében nemi erőszakról, személyi szabadság megsértéséről és súlyos testi sértés kísérletéről volt szó.

Cristofelék ügyében egyelőre még nem ismert, hogy miért tettek feljelentést, de valószínűleg súlyos testi sértésért és rongálásért, az ő esetében nemi erőszakról nincs szó, és valószínűleg itt is van személyi szabadság megsértése.

A súlyos testi sértés szinte biztos, hiszen Veronikának agyrázkódása van, ami automatikusan nyolc napon túl gyógyuló sérülésnek minősül, ami viszont a súlyos testi sértés feltétele. Információink szerint személyi szabadság megsértése is történhetett, mert Cristofel nem hagyta elmenni Veronikát, valamint a verekedés előtt tört-zúzott a lakásban, így valószínű a rongálás is.

A súlyos testi sértésnek önmagában három év szabadságvesztés a maximálisan kiszabható büntetése, de ez növekedhet, ha a halmazatok megállják a helyüket, valamint tényleg per lesz a dologból.

Damuék és Cristofelék esete annyiban hasonló még, hogy mindkét esetben csak az elkövető és az áldozat volt a helyszínen, nem voltak szemtanúk, így egy per esetében ugyanúgy orvosi jelentések és közvetett bizonyítékok alapján kell a bíróságnak ítéletet hoznia majd.