Exmenyasszonyával is durván bánt Damu Roland

2012.05.02. 08:05 Módosítva: 2012.05.02. 08:08

A Blikk és a Bors is azt hozta le hasábjain, hogy Damu Roland durván bánt volt menyasszonyával is, sőt, ismeretlen megszólalók még azt is tudni vélik, hogy ez pofonok formájában nyilvánult meg. "Judit igyekszik még előttem is szépíteni, azt mondogatja, hogy „csak néhány pofon volt". De hát az is verés". – magyarázta a Blikknek Damu legutóbbi exének egyik ismerőse, aki hozzátette, mindeddig csak a nő családja és és ő tudta az igazat. "Az első pofon után nagyon megdöbbent, el is költözött az anyukájához, de Roland visszakönyörögte magát pár nap után. A feszültségére, a börtönbüntetés árnyékára hivatkozott, ígért fűt-fát, fogadkozott, hogy nem fordul elő többet, hogy kezet emel rá. A barátnőm hitt neki" - tette hozzá a Névetelen Forrás. A lap a pletykával kapcsolatban megkereste a médiában csak Jucikaként emlegetett asszonyt, aki kitérő választ adott:

"Nem erősítem meg, de nem is cáfolhatom. Az egész kapcsolatot szeretném elfelejteni. Tényleg szerettem, még most is inkább a szépre emlékszem, mint a fájdalmas dolgokra. Nem akarok neki rosszat, de nem is hazudhatok miatta, így inkább nem részletezem a kapcsolatunk hullámvölgyeit. Az tény, hogy elhagytam egyszer, kapott egy új esélyt, de nem tudott változni. Azért szakítottunk, mert nem bírtam tovább elviselni, ahogy bánik velem. Néha viszont kedves, figyelmes, elbűvölő is tudott lenni. Ágyba hozta a reggelit, a tenyerén hordott, de amikor ivott, más ember lett, megvadult. Egy ilyen alkalommal választás elé állítottam: vagy az ital, vagy én. Mellettem döntött, és két hónapig nem ivott" - magyarázta Jucika, aki szerint Damu viselkedése a gyerekkorára vezethető vissza, és tényleg mindig megbánja tettét. A nő mindemellett hozzátette, azt mai napig nem hiszi el, hogy a színész megerőszakolta Palácsik Tímeát, de abban biztos, hogy tényleg megpofozta.

Damu illetve ügyvédje a Borsnak reagált: "Megkérdeztem ügyfelemet és azt mondta, nem igazak a vádak" - mondta dr. Ruttner György, aki a következőképp tolmácsolta a színész szavait: "A zárkatársam napokkal ezelőtt azt mondta, figyeljem meg, azt fogják mondani rólam, hogy Jucikát is megütöttem. Nem hittem neki, de így lett, nem bántottam" - mondta ügyvédjén keresztül Damu, akit ma Tiszalökre, a Magyarországon egyedülálló magánbörtönbe szállítanak át a Nagy Ignác utcai börtönből.