Békítőtestület előtt kérne bocsánatot a verésért Cristofel Veronikától, de a kacsacsőrű hajthatatlan - írta a Blikk. "Mediátor segítségével próbálunk békülni Veronikával. Nagyon örülnék, ha hajlana a dologra, és mellőzhetnénk a rendőrséget ebből az egészből, szerintem ő is jobban járna és én is" - mondta a kubai a lapnak, ám Veronika azt állítja, hivatalosan semmi ilyesmiről nem tud, ugyanis négy hete nem is beszélt expasijával.

"Azzal tisztában vagyok, hogy békülni akar, mert folyamatosan bombáz az üzeneteivel, de én már többször is megkértem arra, hogy engem többé ne keressen. Nem vagyok rá kíváncsi" - fűzte hozzá a csaj, míg ügyvédje szerint az sem biztos, hogy Cristofel egyáltalán megfelel a békítőeljárás feltételeinek. Ahhoz ugyanis, hogy a büntetőeljárást felfüggesszék és közvetítői eljárásra utalják az ügyet, Veronika beleegyezésén kívül egyéb törvényi feltételeknek is teljesülnie kell.

"A gyanúsított mindenre kiterjedő, részletes beismerő vallomása mellett – amely jelen esetben egyelőre hiányzik – elengedhetetlen feltétele az is, hogy a bűncselekmény büntetési tétele ne haladja meg a három évig terjedő szabadságvesztést" – mondta dr. Hyross Virág. Mivel Cristofel ellen testi sértésen kívül személyi szabadság megsértése, és egyéb bűncselekmény tárgyában is folyik a nyomozás, ami akár öt évig terjedő szabadságvesztéssel is büntethető, szerinte nincs lehetőség a közvetítői eljárásra.

A kubai április elején kente a falhoz exbarátnőjét, megütötte, megtépte a haját és még kedvenc plüssjátéka fejét is letépte. Cristofel mindeddig úgy gondolta, nincs miért bocsánatot kérnie.