VV Cristofel csütörtökön bántalmazta volt barátnőjét VV Veronikát, akit falnak nyomott, megütött, megtépte a haját, és még pszichés terrornak is kitette, amikor kedvenc plüssállata fejét is letépte. VV Cristofel szerint volt csaja csak hírverést akar, mondjuk akkor jó kérdés, hogy miért verte meg tényleg. A pár szakítása után néhány órával fajult tettlegességig a kapcsolat.

"Én nem csináltam semmit. Valóban felnyomtam a falnak egy kicsit a torkát, meghúztam a haját, és megpofoztam, a plüssállatának meg letéptem a fejét. Ezt nem kellett volna" - reagált a Velvetnek a maga ellentmondásos módján VV Cristofel azokra a hírekre, amelyek szerint ájultra verte volt barátnőjét, VV Veronikát.

VV Veronika anyja csütörtökön este az RTL Klub Fókusz című műsorában számolt be arról, hogy lányát súlyosan bántalmazta a volt fiúja, és hogy agyrázkódással a kórházban fekszik, ahol még ott is marad napokig. Az anya beszélt egy torokhoz szorított késről is, de ezt Cristofel nem említette. Az viszont biztos, hogy VV Veronikát pszichésen is bántalmazta a kubai csődör, amikor letépte a kedvenc plüssállata fejét.

A durva verés híre azután érte el a nagyvilágot, hogy néhány órával korábban még azzal volt tele minden, hogy a se veled se nélküled álompár szakítással végleg lezárta a zűrös viszonyt. A szakítás egyébként azután történt egy héttel, hogy telekürtölték a sajtót azzal, hogy összeházasodnak. Bár az ő esetükben ezt a kijelentést legalább akkor fenntartásokkal érdemes kezelni, mint a szakítás tényét.

A verés nem hatotta meg VV Cristofelt, aki szerint ennyi még belefér. "Azért úgy gondolom, valamilyen szinten megérdemelte. Nincs is kórházban, az anyukájához ment sírni" - mondta a realityceleb a Velvetnek.

Információink szerint az ügyben feljelentés várható, így a sértett részéről valószínűleg komolyabban vették a dolgot, mint ahogyan azt Cristofel gondolta. Arról egyébként nincsenek hírek, hogy VV Veronika nemrég műtött orra megsérült-e a verekedésben.

A verekedést nem tudni, hogy mi pattintotta ki, Cristofel nyilatkozata alapján az, hogy ő butának nevezte Veronikát, de Crisfotel nem tűri el, ha hülyének nézik. Nem értik? Persze, nincs is értelme, de itt a nyilatkozat:

"Ötödszörre költöztem vissza hozzá, és ötödszörre dobott ki, most azért, mert azt mondtam neki, hogy buta. Én nem tűröm, ha hülyének néznek. Nem volt semmi, ez a nő elmeháborodott és hírverést akar, szerintem ez így nem jó" - zárta le Crisfotel.

Egyelőre nem tudni, hogy lesz-e feljelentés, nyomozás és vádemelés az ügyben, így nem tudni, hogy Cristofel milyen bűncselekményt követett el, ha elkövetett, de a legvalószínűbb a könnyű vagy súlyos testi sértés attól függően, hogy VV Veronika nyolc napon belül vagy túl gyógyuló sérüléseket szerzett. Könnyű testi sértés esetén két év, súlyos testi sértés esetén három év szabadságvesztést kaphat.