Damu Roland már megint esküvőt és családot tervezget, mégpedig egy Edina nevű nővel, akit a pszichiátrián töltött idő alatt ismert meg – írja a Blikk. Rögtön kevésbé szomorú, hogy az előző menyasszonya kevesebb mint egy hónapja hagyta el.

Pszichiátriáról Ismert Edináról annyit tudni, hogy alkoholizmussal és depresszióval kezelték a Nyírő Gyula Kórházban, így ismerkedtek meg Damuval. (Nem sok időt tölthettek együtt: Damu március végén még a pszichiátria közelében sem volt, oda április elején ment, de 19-én már vitték is börtönbe.)

"Két nap alatt olyan szoros lett a kapcsolat, mintha tíz éve szeretnénk egymást. Mindenről tudtunk beszélgetni, és az adott helyzetben a gyógyszeres kezelés mellett is felvidítani egymást. Rögtön tudtam, hogy ő az igazi, ezt megérzi az ember. Képtelen vagyok elhinni a vádakat, hogy nőket vert" – fejtette ki a nő, aki zsinórban Damu legalább harmadik csaja, aki ezt sosem gondolná. Állítja, Damu már a kórházban közölte vele, hogy ő lesz a felesége, és akár a börtönben is elvenné. Két lányt szeretnének, ezt is megbeszélték. Végül pedig álljon itt egy idézet Damu egyik leveléből, amelyet P.I. Edinának küldött.

„Minket egymásnak teremtett az Isten, a sors adománya vagy nekem. Péntek van, öt perccel ezelőtt fejeztem be veled az első telefonbeszélgetést. Annyira boldog vagyok, hogy hallottam a hangodat, azt a gyönyörű, édes, drága, tündéri hangodat. Miután elmondtad, hogy szeretsz, és szerelmes vagy belém, életem új értelmet kapott. Kérlek, tarts ki, várj rám."

Update: a történet bármennyire is hihetetlennek tűnik, Damu ügyvédje, Ruttner György a Velvetnek megerősítette a hírt.