Nincs is szebb, mint azt a hírt olvasni a Borsban, hogy Pityinger László, Snoop Dogg sikerét elirigyelve, pornóval dúsított videoklipet forgatott.

"Elnöki látogatást tettem az Erotika expón, ahol összekötöttem a kellemest a hasznossal, és leforgattunk egy klasszikus kilencvenes évekbeli klipet, rendes szexjelenetekkel. Snoop Dogg készített anno hasonló filmet. Imádom, tisztelem, istenként tekintek rá, de az övé a miénkhez képest lóf*sz."

Az alternatív köztársasági elnökként is megismert rapper, aki születésnapját is sztríptiztáncossal ünnepelte, több ismert nőt is rábeszélt a klipben való részvételre. Lévai Adrienn playmate mellett VV Szandika, Christina Bella és Alexandra Diamond is feltűnik a klippben.

"Komolyan veszem a politikai szerepvállalásomat, de be kellett látnom, hogy a rajongók igénylik a jó öreg gengsztersz*rt, meg kell adnom nekik, és ezt nagy örömmel teszem." Pityinger László azt ígéri, a dal nem lesz megalázó a nőkre nézve, ha magukba néznek bevallják, hogy imádják a rosszfiúkat. "A nők gyönyörű lények, rengeteg örömet és bánatot okoznak a férfiaknak" - osztotta meg a rapper a totális közhelyet a nagyvilággal.