18

Csak felnőtteknek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet. Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését a gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

Szomorú: Éden Anikó hiába dugna

2012.05.21. 15:14

Éden Alexa kapott egy retúrjegyet a játékba, és ki is használta: már az első éjszaka maga alá gyűrte Álca Dávidot. Sajnos azonban agyat nem kapott hozzá, csak tehetséget: hosszú nyögdécselés után arra jutnak a fiúval, hogy a kamerák most valószínűleg alszanak. Hát nem nézték ezek az előző évadot? (Ne lepődjenek meg tehát, a Viasat realityjének jó néhány kiesett játékosa visszautazott a fináléra.)

Az egyiknek sikerül, a másiknak nem: Anikó hiába fűzögette Leventét, hogy a poháré helyett az ő fenekével foglalkozzon, nem jött össze. Be is sértődött: "ez volt az utolsó, hogy hozzád nyúltam". Van egy tippünk, hogy nem így lesz.

Már csak azért sem, mert Anikónak mostanában igencsak viszket: még egy bugyi nélküli fürdőzést is bevállalt, ráadásul Ijesztő Tekintetű Krisztián nyakában. Levente nem is örült neki. A másik bugyitlan Szöcske volt, a felemás szemű, egyben leghülyébb nevű csábítójátékos.