18

Csak felnőtteknek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet. Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését a gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

Éden: Anikóék dugnak, Noémi bugyiban szaladgál

2012.05.15. 22:20

Az utóbbi napok kavarásai után kicsit csillapodtak a kedélyek az Édenben, ennek köszönhetően Anikó és Levente újra nagyokat dugnak. Biztos meghallották múltkori bírálatunkat arról, hogy nincs elég előjáték a műsorban, úgyhogy most belehúztak: a kádban csókolóztak, majd Levente belehúzta Anikót, akinek ez hallhatóan nem volt ellenére.

Enyhülés állt be a Noémi-Máté-Edina triumvirátusban is, Edina már nem féltékenykedik, olyannyira nem, hogy vihogva nézte végig, ahogy partnere meztelenül, míg Noémi egy szál bugyiban szaladgált életterük körül. Fogadásból. Noémi állítja, ő nem kukkolta Máté kukiját, elhiggyük?

Máté esetében azért közrejátszhatott az is, hogy takonyrészeg volt (ahhoz képest meglepően jó mozgáskoordinációval). Ennek jeleként értékeljük, hogy mivel nem találta a takaróját, kínjában a vécéfedelet tette ölére, hogy ne tegye közszemlére azt, amit oly szívesen mártogatott Edinában.