A NekedValó-ban feltűnt műsorvezetőnő 2011 júliusában, hét hónap ismeretség után ment hozzá Dávidhoz, akivel a forgatásokon ismerkedtek össze: most, alig 8 hónapnyi házasság után válnak. „Ha valaki eldönti agyban és a szívében is, hogy itt egy korszak lezárult, akkor ennek vége. Talán mind a ketten akartuk egy kicsit szorítani a másikat és valószínűleg itt rontottuk el” – mondta az újabban Reflektort vezető Mádai a Fókusznak.

A műsorvezető egyébként összesen másfél évet volt együtt pasijával, és első közös külföldi útjuk során hozzá is ment. „Igazából nem volt megtervezve, beszéltünk róla, hogy szeretnénk esküvőt, de nem volt eltervezve. Ott kint vásároltunk gyűrűt, ruhát, 2 nap alatt szerveztük meg az egészet” – mondta Mádai aki 8 év után, 2 napja él egyedül.

„Egy nő mindig elképzeli, hogy olyan férjet szeretne, aki kedves, rendes, aranyos, jó kiállású, ő nekem maximálisan ilyen volt. Sokkal nyugodtabb, tervezőbb típus, mint én” – mondta Mádai, aki szerint talán pont ez az ellentét és az ebből eredő viták vezettek váláshoz. No meg a gyerekkérdés.