A NekedValó korábbi műsorvezetője olyannyira titokban tartotta floridai esküvőjét, hogy még a szülei is csak a ceremónia után értesültek a hírről. Mádai Vivien hét hónap együttjárás után mondta ki a boldogítót pasijának Floridában, azért ott és azért titokban, mert nem akartak görcsösen arra koncentrálni, hogy mindenki jól érezze magát vagy hogy senkit se hagyjanak le a vendéglistáról. Mádai és férje a nyár végén, Balatonfüreden ünnepli meg házasságkötését szűk családi és baráti körben.

Mindössze hét hónapnyi ismeretség után ment férjhezNekedValó című műsor korábbi műsorvezetője, Mádai Vivien, akinek nem kellett a konkurenciához mennie pasit fogni: párja, Dávid Bence szintén az RTL Klubnál dolgozik – bár ő a gyártás területén tölt be pozíciót.

Két hét után összeköltöztek

„A NekedValó kapcsán ismerkedtünk össze tavaly decemberben” – kezdte a Velvetnek a 22 éves Mádai. „Igazából két hét után összeköltöztünk, és már egy hónap után tudtunk, hogy nekünk egymás mellett a helyünk. Nem akartunk egy otthoni, szokványos ceremóniát, ahol görcsösen arra kell figyelni, hogy mindenkit meghívtunk-e, illetve mindenki jól érzi-e magát, ezért döntöttünk úgy, hogy Floridában esküszünk. Az óceán, a hangulat, minden tökéletes volt ahhoz, hogy ott mondjuk ki a boldogító igent."

Mádai és Dávid titkolták az esküvő szervezését, senki nem tudott a szándékról, ezzel el is kerültek mindenféle riogatást arról, hogy talán könnyelműség ilyen fiatalon, ilyen rövid ismeretség után összeházasodni. „Esküvő után persze beszámoltunk a családnak és a barátainknak, akik nagyon örültek. Azt picit sajnálták, hogy nem lehettek ott, de ezt is orvosoljuk, hisz nyár végén, Balatonfüreden, a szüleim kúriájában tartunk egy szűk összejövetelt egy koccintás erejéig. A ceremónián egyébként még két barátunk volt velünk, akik amolyan koszorúslányként funkcionáltak."

Neki sikerült

"Egy bizonyos Frank adott össze minket, akinek gurulós mobilszettje volt, ami tartalmazott egy kis asztalt és egy esküvői dekorcsomagot. Nagyon szép volt minden, gyönyörű ruhám volt, akár egy filmben” – mesélte Mádai, aki szerint minden nő arra vágyik a legjobban, hogy férjhez menjen, és megtalálja azt a férfit, akit mindig keresett.

„Nekem sikerült. Ha eljön az ideje, szeretnénk gyereket, lehetőleg hármat. Most viszont szeretnék maximálisan a munkára koncentrálni, jövőre diplomázom a Színház- és Filmművészeti Egyetemen, idén felvettek a jogi egyetemre, szeretném azt is elkezdeni, és az újságírásba is belekóstolni” – nyilatkozta az újasszony.