Rájár a rúd Lázár Lászlóra. A Való világ egykori játékosa Club Lazarus néven nyitott tavaly éttermet Komáromban, de az üzlet nem jött be. Nyáron az ÁNTSZ szakemberei záratták be egy időre a helyet, ami hatalmas kiesést okozott az üzletben. Próbálkozott a Szigettel is, de ez sem jött be a villából sírva távozó Lázárnak. A hírek szerint azon az üzleten 6 millió forintot bukott a friss vendéglátós, aki most külföldön próbál szerencsét.

"Soha többé nem vágok bele a vendéglátásba, ez egyszerűen nem nekem való. Magyarországon nincs pénzük az embereknek ilyesmire; a fővárosban még talán, de vidéken halálra ítélt egy étterem. Egy ideig próbálkoztam, de eljött az a pont, amikor be kellett látnom, hogy ha tovább csinálom, csak még nagyobbat bukom, úgyhogy inkább visszaadtam a tulajdonosának a helyet. Persze így is nyolcmillió forintom bánja, amit most próbálok törleszteni" - nyilatkozta Lázár a Blikknek.

Ismertsége miatt itthon nem tud testőrként elhelyezkedni, így Svájcban és Ausztriában óvja munkaadóit, akik állítólag jól meg is fizetik.