Az arcát építő kritikus szerint nem igazán van hozzá passzoló műsor az RTL KLubon, de ezen nem lepődik meg - nyilatkozta a Blikknek Puzsér.

Egyáltalán nem beszéltünk a jövőről, de ebben nem látok semmi különöset. Az RTL Klub egy bulvártelevízió, én pedig nem bulvárszereplő, hanem független kritikus vagyok – szögezi le Puzsér, aki szerint nincs is olyan műsor a palettán, amelyben el tudná képzelni magát. AZ RTL2-re menő Heti Hetest sem vállalná be, de a véleményét megmondta a műsorról.

"Az a műsor már több mint tíz éve túl van a csúcson, árnyéka egykori önmagának. Időutazásra lenne szükség ahhoz, hogy beüljek a Heti hetesbe. Az első Orbán-kormány alatt még kiváló műsor volt, de az igazság az, aztán 2002-ben vagy meg kellett volna szűnnie, vagy változatlan vehemenciával és igazságérzettel kellett volna a szereplőknek számon kérniük a következő kormányokon is azok hibáit és bűneit. Erről sajnos szó sem volt"

"A rádiózás szintén hanyatló műfaj, de egy rádióba szívesen mennék, más kérdés, hogy nem hívtak " - nyilatkozta, majd széles ismertekről tanúságot téve azt mondta, hogy bezzeg az internet fejlődik, tehát e felé fog orientálódni.