horoszkóp

Sebestyén Balázs: Bereczki egy öncélú ripacs

2012.06.13. 07:59 Módosítva: 2012.06.13. 09:33

Miután tavaly nyáron élő adásban küldte pszichológushoz, most a Szépségkirálynő című műsor kapcsán ekézte Bereczki Zoltánt Sebestyén Balázs. A Class FM műsorvezetője a musicalszínész szombat esti előadását tartotta annyira komikusnak, hogy hosszú percekig csak ezzel foglalkozott az adásban:

Ön szerint

 • 5668
  Végre valaki megmondta Bereczkiről.
 • 3409
  Eltűnhetne már az összes.
 • 1345
  Sebestyén Balázs a ripacs.
 • 574
  Ez nagyon csúnya dolog volt, Balázs!

"Ezen a műsoron valaki baromi jól keres, tök nagy mutyi az egész, de hogy ez nem való képernyőre, az biztos. (...) Szenzációs volt. Méla undorral az arcán – ezzel a nagyon fura erőltetett foltos borostával – lökött félre mindenkit, aki kitakarta. Gyűlölte a lányokat, hogy egy pillanatra is elveszik azt a háromperces, fantasztikus lehetőséget. Nehogy már őt egy lány, akikről egyébként az egész szólt, kitakarja" - magyarázta Sebestyén, aki hozzátette, az, hogy Bereczki finoman öncélú ripacs, egy dolog, de ahogy lökdösi félre a lányokat, az tényleg szenzációs.

A műsorvezető egyébként magára a produkcióra is kitért, mint mondta, az adásidő alatt végig szorongott. "Én vagyok a nép hangja, és elmondom, hogy mit érezhetett az a hatszáz ember, aki nézte."

Az ominózus kritikára Bereczki nem válaszolt, a műsor producere persze igen, lévén Hajdú Péterről van szó: "Balázs kritikáját hallva, szerintem nem egy produkcióról beszélünk. Lehet, hogy furcsa volt neki: gyönyörű lányok szép környezetben fellépnek, és közben nem ordítoznak egymással vagy hányják tele a vécét, mint a ValóVilágban. Egyébként A Szépségkirálynő a teljes lakosság körében nézettebb volt, mint az RTL Klub párhuzamosan futó műsora" - nyilatkozta a Borsnak.