A Bors írta meg ma reggel, hogy az enni és inni is elfelejtő Medveczky Ilona közölte, hogy „hullarablók veszik körül”, és véleménye szerint többen csak azért vallják magukat a rokonának, mert a házára és a vagyonára hajtanak. Ezen nagyon kiakadt Medveczky Mihály, Zalatnay Sarolta ügyvédje.

"A Medveczky az egyik leg­ősibb magyar család. Egészen a honfoglalásig visszavezethető a családfánk, ebben Ilona is benne van, úgyhogy ez nem kívánságműsor. Azt azonban minden Medveczky nevében visszautasítom, és vagyunk páran, hogy Ilona rágalmazzon, hullarablónak és haszonlesőnek nevezzen bennünket, úgyhogy becsületsértési pert indítok.

Nem csak engem, az összes Medvecz­kyt megsértette, amikor azt mondta, mi a házát vagy a tudom is én mijét akarjuk! Elárulom, hogy egyikünk sem kíváncsi a házára, sem az ingóságaira, és igazából egyikünket sem ráz meg, ha nem vesz részt a családi találkozókon.Az egész Medveczky nemzetség nevében mondhatom: nem sze­retjük Ilonát, az ő viselkedése rangon aluli, és nemhogy a házára nem vagyunk kíváncsiak, rá sem.„

Medveczky úgy látszik szereti összeveszni emberekkel, márciusban az őt parodizáló Bagiékra akadt ki,

tavaly pedig az RTL KLubbal rúgta össze a port.