Újabb férfi indított pert John Travolta ellen, írja a TMZ. Az egyre népesedő csapathoz Robert Randolph csatlakozott – ő egy könyvet írt Hollywood meleg fürdőkultúrájáról. A You'll Never Spa in This Town Again (Soha többé nem fürdőzöl ebben a városban) című kötetben John Travolta meleg szexkalandjairól is beszámol, amelyek közül egyik pont vele esett meg.

Randolph állítása szerint Travolta és ügyvédje, Marty Singer pr-hadjáratot folytatott ellene, többek közt azt állítva, hogy Randolph elmebeteg, és pszichiátriára kéne utalni. Emiatt a felperes úgy véli, hogy a nyilvánosság előtt lejáratták, és elveszítette szavahihetőségét. A terv be is jött, a megrendeléseket visszamondták.

Travolta sajtósa úgy nyilatkozott, abszurdnak találják az ügyet, és Robert Randolph maga tehet arról, ha hiteltelennek tartják. "Travolta agresszívan fogja védeni magát, és reméli, hogy tökéletesen tisztázhatja  magát az eljárás végére. Az ügyvéd sajtósa szerint "ez egy nevetséges kereset", és reméli, hogy miután a bíróság elutasítja a keresetet, csúnyán megbüntetik Randolphot.