Hivatalosan is válik Xantus Brbara és Szurdi Miklós - hozta le hírként a Blikk. A lap információi szerint az egymással majdnem két évtizedet eltöltő házaspár már beadta a szükséges papírokat az ügyben. A színésznő megerősítette a hírt, majd hozzátette, a házat is árulják, hogy árából mindketten tudjanak venni egy-egy kisebb lakást.

"Nekem és Miklósnak is a gyerekek boldogsága a legfontosabb. Panna és Balázs is elfogadta, hogy különmentünk, mert látják, semmi sem változott, és továbbra is ugyanúgy szeretjük őket. Úgy oldottuk meg, hogy egy hetet nálam, egy hetet pedig az édesapjuknál töltenek. Mikivel külön élünk, de mint embert továbbra is nagyon szeretjük egymást. És ez amíg világ a világ, szerintem így is marad" - mondta Xantus Barbara.

A színésznő még Goór Nagy Mária színitanodájába járt, amikor megismerte és elszedte annak férjét, a nála tizenhét évvel idősebb rendezőt. Két gyerekük született, Panna 15, Balázs 9 éves. Xantus legutóbb márciusban nyilatkozott a kapcsolatukról, akkor még úgy tűnt, reménykedik a békülésben, hiszen a különélésről még nem tudta eldönteni, hogy csak egy állomás az életükben vagy végállomás.