A legtöbb trófeát eddig Gregor Bernadett gyűjtötte be, a leghosszabb ideig Xantus Barbara volt együtt az elcsábított házas emberével, és Liptai Claudia az, akit a legjobban szétszedett a közvélemény nős pasija miatt. Összegyűjtöttük a celebnőket, akiket nem érdekel a karikagyűrű sem, ha vadászatról van szó.

Gregor Bernadett

A legtöbb trófeát minden bizonnyal Gregor Bernadett gyűjtötte be, aki négy nős férfit is elszeretett a feleségektől. Áldozatai közé tartozik Görbe Nóra színésznő férje, Gát György producer, akivel később össze is házasodtak, és bár a frigy előtt négy évig éltek együtt, kilenc hónap után el is váltak. Gregor ezek után a szintén házas, négy gyerekes Erdélyi Lászlóra, az Unisex frontemberére mászott rá, ennek a kapcsolatnak állítólag a férfi agresszív viselkedése miatt lett vége. A következő skalp Geszti Péteré volt, akivel egy R-Go koncerten buktak le, ahol egy fotós megörökítette, hogy csókolóznak. A reklámszakember ekkor még Gryllus Dorka férje volt. A színésznő később férjhez ment Somogyi István táltoshoz, akit Magyar Attila miatt hagyott el.

Természetesen a Nyuszómuszónak becézett színésznek is ott volt a karikagyűrű az ujján. Gregor trófeái közé sorolják Zámbó Jimmyt is, bár abban az esetben nem történt meg a család elhagyása. Az asszony jelenleg ismét férjével, Somogyival él együtt.

Xantus Barbara

A színésznő Gór Nagy Mária Színitanodájában ismerte meg és csábította el a nála tizenhét évvel idősebb tanárát, Szurdi Miklós rendezőt, aki történetesen pont Gór Nagy Mária férje volt akkoriban.

Kapcsolatuknak senki nem jósolt sok időt, erre viszont a pár rácáfolt, és közel húsz évig voltak együtt. Jelenleg külön élnek, válófélben vannak, de mindketten állítják, a gyerekek és a közös munka miatt teljesen jó a kapcsolat köztük.

Erdélyi Tímea

A Barátok közt eredeti Tildája és Csányi Sándor kapcsolatáról ilyen-olyan hírek is napvilágot láttak: állítólag a színész nem Erdélyi Tímea miatt hagyta el feleségét, Pokorni Liát, ám az tény, hogy még házas ember volt, amikor elcuccolt családjától és új csajához költözött.

Az egykori pár a Szabadság, Szerelem című film forgatásán jött össze, a nagy lamúr viszont csak két évig tartott. A hírek szerint a sok munka mellett nem tudtak elegendő időt tölteni egymással.

Dobó Kata

Három éve szintén házas, két gyerekes férfit csábított el Dobó Kata is: a színésznő egy közös munka során, a békéscsabai színházban szedte fel a Lüzisztraté zenei rendezőjét.

Persze ebben az esetben is arról szólt a fáma, hogy a férfi házassága már rég romokban hevert, mégis Dobó miatt lépett ki teljesen abból a kapcsolatból. Kaptak hideget és meleget egyaránt, de tény, hogy az érzelmek komolynak bizonyultak: idén már közös gyerekük is született, Szofi.

Liptai Claudia

A Megasztár műsorvezetője is rendesen kapta az ívet mind a sajtótól, mind a fórumozóktól, amikor kiderült, hogy nős pasival kavar. Liptai Claudia és a Mokka szerkesztője egy ideig titokban találkozgattak, aztán egyik pillanatról a másikra nyilvánosan is felvállalták a kapcsolatukat, ami miatt a feleség két kicsi gyerekkel a nyakán telesírta a sajtót, mindhiába.

Liptai és a pasi azóta összeköltöztek, az új szerzeménynek még a műsorvezető apja is örül, aki korábban Gesztesi Károlyt nem igazán csípte.

Hargitai Bea

A modell 3-4 éve a TV2 egykori ügyvezető igazgatóját, David Stogelt nézte ki magának, és meg is kapta.

Az sem érdekelte különösebben, hogy nős, kétgyerekes apáról van szó. Egy rendezvényen találkoztak, átdumálták az egész éjszakát, nem sokkal később pedig az exvezér elhagyta családját Hargitai Bea miatt. Jelenleg Prágában élnek.