Lóránt Kriszta, aki a Barátok közt Orsolya nevű pszichológusát alakította, másfél éve nem játszik a sorozatban. A Borsnak adott interjújából kiderül, másokkal ellentétben önszántából távozott, és Oroszországba akart túrákat szervezni, merthogy a második anyanyelve orosz. Csakhogy ez nem jött össze.

„Dubajba mentem csikóhalnak. Magánemberként soha nem látogattam volna abba az országba, annyira nem vonzott, és drága is, de a munka az más. Ráadásul óriási szakmai alázatot követelt meg tőlem, hogy egy napi sorozat után jelmezben ugráljak egy cirkuszi show-műsorban. De nagyon élveztem, hiszen régebben artiskáskodtam is, és ez a produkció visszahozta azt az időszakot" – fejtette ki a napilapnak. Hozzátette, utána Magyarországon saját kezűleg épített rönkkunyhót egy hegytetőn, abban él az újfundlandijával. Jövő évadtól pedig gyerekműsort tervez a Dumaszínházban, Dumanók címmel.

Kiszállni a sorozatból

A Barátok közt stábjából az utóbbi hónapokban is sokan távoztak. A sort június elején Németh Kristóf kezdte, aki nem tervez belerogyni a sorozat hiányába, majd néhány fiatalabb szereplőről is kiderült, hogy nincs már helyük a produkcióban. Június végén az is kiderült, hogy R. Kárpáti Péter is távozni fog, július elején pedig Mérai Katalin karakterét tették függő helyzetbe a sorozat készítői.