Lekerült az egyesített Thália és Mikroszkóp Színpad műsoráról Az őrület határán című darab, így Gesztesi Károlynak nem maradt több színházi szerepe - írja a Blikk. Az előadást Nádas Györggyel együtt játszották, a lap értesülései szerint végig teltházzal ment.

„A Thália új vezetésének döntése, hogy nem kérnek az új előadásunkból, pedig még csak meg se nézték. Neveket nem szeretnék említeni, de nem értem, hogy dobhat ki egy darabot egy olyan Kossuth-díja művész, akinek versei és írásai hosszú ideig tiltólistán voltak. Pont neki kéne éreznie, hogy ez mennyire visszás" - fejtette ki a lapnak az ügy kapcsán Gesztesi. Elmondása szerint Nádassal kivásárolták a díszletet, és egész nyáron utaztatják a darabot falunapokon, és hasonló rendezvényeken. Egyébként pedig nem aggódik azon, hogy miből fog megélni, mert volt ő már mosogatófiú is.

Nem lennénk mostanában magyar színészek: Németh Kristóf vállalna gyereket, de nincs kivel, Lóránt Kriszta csikóhalszettben ugrált Dubajban, hogy hazajőve egyedül építsen rönkházat egy hegytetőn, Paudits Béla éhezik, Oszter Sándor pedig 250 milliót bukott a birtokán, ami még a pornósoknak sem kell.