Ma (pénteken) a Borsban folytatódik a két nappal ezelőtt indult Hajdú-Puzsér saga: a műsorvezető-producernek most az fáj nagyon, hogy amióta a Csillag születikben feltűnt újságíró véleménye nyilvánosságra került, azóta őt rasszizmussal vádolják. Pedig.

Az előző részek tartalmából: Hajdú Péter a Facebook-oldalán kötél általi halált követelt Bándy Kata gyilkosának, mire Puzsér a közösségi oldalon leírta a véleményét erről. "A humanitás, az élet szentsége és a civilizációs tradíció szellemében fel kell, hogy emeljem a szavamat Hajdú Péter populista, vérszomjas uszításával szemben. A két szépségkirálynő-választás között lincselésre és vérre szomjazó televíziós producer ezúttal átlépett egy határt. Ölni bűn. Pont" – írta Puzsér, meg még mást is, itt elolvashatja.

Hajdú persze nem hagyta ezt annyiban, a Facebookon válaszolt igen hosszan, azt írta, valójában ez az ostobaság szóra sem érdemes, amúgy meg az újságok is menjenek a fenébe, hogy ezt leközlik. Puzsér azt mondta a Borsnak, nem vádolta rasszizmussal Hajdút, hanem vérszomjjal, felelőtlenséggel és azzal, hogy játszik az emberek érzelmeivel. "Megértem, hogy ki akar hátrálni az embertelen és barbár véleménye mögül. De kéretik, hogy utólag ne formálja kérdéssé a felszólító módban tett uszítást, miszerint meg kell ölni Bándy Kata gyilkosát" – tette hozzá Puzsér, aki sérelmezi, hogy a TV2 nem adta le az ő nyilatkozatát.