A műsorvezető a tőle megszokott stílusban követte végig a meggyilkolt pszichológusnő történetét. Schobert Norbert büszke a magyar rendőrségre, Hajdú Péter pedig kötelet szán P. Lászlónak.

Bándy Kata, a meggyilkolt pszichológusnő eltűnésének híre szokatlanul gyorsan terjedt a Facebookon. Amikor pedig a nyomozás állásáról, részleteiről is egyre több volt a hír, a magyar celebek is kivették a részüket az ügy kommentálásából.

Ebben nyilvánvalóan Vujity Tvrtko járt az élen, aki több felvonásban is megemlékezett a bűncselekményről, a megszokott Napló-stílusban. „Pécs kevesebb lett. Magyarország kevesebb lett! Egy álommal kevesebb lett! ISTEN NYUGOSZTALJON, GYÖNYÖRŰ BÁNDY KATA!”, írta, máskor pedig így kezdett szívszorító portrérajzolásba: „nagyon-nagyon szerették. Amikor meglátta a napvilágot és felsírt, Édesanyja könnyei patakokban csorogtak a boldogságtól. Rá várt egész életében. Később Neki mesélt mondókákat, neki énekelte a dalokat. Őt öltöztette Hófehérkének az óvodai jelmezbálra, neki mosolyogta esténként a »Szeretlek kicsi lányomat«. Édesapja Őt ültette a nyakába, és amikor a fülébe csimpaszkodott, Neki súgta a fülébe, hogy »Szeretlek Édesem«". Írja ezt a riporter, aki amúgy szívesen pózol koporsókkal és koponyákkal. Galériánkban még néhány bejegyzés, kattintsanak.

Az indulati skála másik végpontjára Hajdú Péter helyezhető, aki nyilvánosan követel kötél általi halálbüntetést az előzetes letartóztatásba került P. Lászlónak. „Az a kérdés, mi a nagyobb büntetés ennek büdös, mocskos, moslék gyilkosnak?! Ha élete végéig börtönben rohad, vagy a kötél! Én az utobbira szavazok!" – írta, majd később azzal kommentálta saját megjegyzését: „ Ha nem félne a haláltól, akkor kinyírta volna magát ez a patkány. A börtönben pedig a mi pénzünkből vegetál majd élete végéig. Haálbüntetést az ilyen mocskos féregnek!". Ismert magyar nők bejegyzései közt nem találtunk Bándy halálával kapcsolatosakat, a realitycelebek hakniznak, a glammodellek saját ruhamárkájukat reklámozzák, a sportos nők pedig edzéstippeket adnak.