A törökországi üdülőben, Colakliban piheni ki az ellene adócsalás miatt folyó bírósági eljárást Gáspár Győző és családja a Blikk szerint. A lap azt írja, közel másfél millió forintba kerülhet a nyaralás a monumentális hotelben, ahol a legolcsóbb szobákat is 160 euróért, azaz 46 ezer forintért adják ki egy éjjelre fejenként. A Blikk kikalkulálta, hogy ha egy hétre utazott el a család, az repülőjegyestül elég drága mulatásnak minősül.

A hotel sem kispályás, az ötcsillagos Royal Alhambra Palace szállóban 579 szoba van hat emeleten, öt étterem, egy csomó bár és fodrászszalon is van itt. Temészetesen a kertjében egy nagy, csúszdákkal is ellátott úszómedence vize hullámzik.

Gáspárt megkereste a lap a sztorival, aki azt válaszolta, öccse, Zsolti fizette be őket a nyaralásra, "nem is tudom, mennyibe került". Bea asszony a 38., lányuk Virág pedig a 10. szülinapját ünnepli, ez is apropó volt az úthoz. A nemrég VV Fecóval is össszeveszett Gáspár Győző végül elpanaszolta: "Nem vagyok jól, és nem is érzem magam úgy, ahogy egy nyaraláson kellene, mert mindenki előtt mentegetőznöm kell mindenért. Tele vagyok gonddal, bajjal, magamtól nem is jöttem volna."