Bochkor Gábor, amikor még volt hol adásban lennie, beszólt Horváth Mariann hatszoros világbajnok párbajtőrözőnek, aki Szilágyi Áron olimpiai bajnoki meccsét közvetítette.

A Bumerángban mondta el a tutit. „Én azért nem hatódtam meg, mert annyira meghatódott a műsorvezetőnő, hogy már zavart... Ez iszonyat volt!... Ott lettem volna, izé, mikrofonnak megnyomom a köhögő gombját, két pofon, és elengedem, na, most beszélhet...” – mondta Bochkor az adásban, melyen annyira kiakadt Jánosi Zsuzsanna, Kovács Edit, Stefanek Gertrúd, Szőcs Zsuzsanna és Tuschák Katalin, hogy közleményt adtak ki.

Egy héttel később a műsorvezető a Borsban kért bocsánatot. "Kimondottan sajnálom a történteket. A Bumerángban sokszor elragadtattam magam egy-egy szópárbaj során, ez is ilyen helyzet volt. Nem gondoltam komolyan, és elnézést is kérek ezért! Amennyiben szakmailag nézzük, és nem emeljük ki ezt a mondatot, biztosan más lenne a megítélése, ennek ellenére nem kellett volna ezt mondanom."

A lap megszólaltatta Horváth Mariannt is.
"Itt vagyok Londonban, nem olvasom az otthoni lapokat, nem figyelem a rádiókat, pláne nem Bochkor Gáborék műsorát. Biztos van egy hallgatótáboruk, amelynek ez a stílus kell, de én nem tartozom közéjük. Életemben tíz percet se hallgattam a műsorát, ha véletlenül mégis odatévedek, akkor rögtön elkapcsolom. Ennek az ügynek nem én, hanem Bochkor Gábor a főszereplője, hiszen ő beszélt rólam. Se arra nem tartok igényt, hogy bocsánatot kérjen tőlem, se arra, hogy foglalkozzon velem. Az azért jól esett, hogy a kollégáim kiálltak értem. " - nyilatkozta a kommentátor.