Colleen Shannon 2004-es playmate-et tegnap éjjel letartóztatták embercsempészésért – írja a TMZ. A nő egy eddig azonosítatlan férfit próbált meg átvinni Kanadából az Egyesült Államokba. A celebhírportál értesülései szerint egyébként a kérdéses úr a pasija, de ezt még senki sem erősítette meg.

A harmincnégy éves, amúgy dj-ként tevékeny Shannont egyelőre a Clinton megyei börtönben őrzik. Ha bűnösnek találják, akár tíz év börtönt is kaphat. Meghallgatása órákon belül elkezdődhet.

Ki is ő?

Mint azt korábban írtuk, a félig ír, félig svéd származású Colleen Shannon már rég DJ-ként dolgozott Los Angelesben, amikor közel tízezer jelentkező közül kiválogatták őt a jubileumi Playboy magazinba. Shannon, aki egyébként 16 évesen költözött Kaliforniába, nem érte be azzal, hogy zenét szolgáltasson a szórakozni vágyó tömegek számára, illetve azzal, hogy ledobja a ruháit egy férfimagazinnak. Többek közt feltűnt a Blues Traveler, Smashmouth, és Crazy Town egy-egy klipjében, szerepelt a Miss Cast Away, a Sci-Fighter és a The Passing című filmekben, valamint a Celebrity Love Islandcímű valóságshowban is láthatták őt a rajongói. Persze nem a Playboy volt az egyetlen magazin, akinek igent mondott: a Maxim, a Zoo, az OK és Loaded fotósai számára is vetkőzött már, és például a Bacardi és az AT&T reklámjában is szerepelt.