Az utcát hamarosan elönti majd a Twilight rajongók könnye, ha meglátják hogy Robert Pattinson és Kristen Stewart újra egymást ölelik. A fotók természetesen csak az őj Twilight rész beharangozására készültek, bőven a szakítási mizéria előtt. Pattinson hetek óta próbál kitérni a sajtó és a kérdések elől, és Stewart sem nagyon mutatkozik nyilvánosan, mióta megcsalta pasiját a Hófehér és a vadász 41 éves nős rendezőjével.

A szakítás mellett a fotók is érdekesek lehetnek a rajongók számára, az egyik ugyanis már vörös vámpír-szemekkel ábrázolja a Bellát alakító Stewartot, akit az előző részben filmbéli szerelme vámpírrá változtatott, miután majdnem belehalt a szülésbe. Szakértők szerint a pár szakítása körüli botránynak nem lesz hatása a régóta várt filmre.

Pattinson a napokban David Carr műsorában szerepelt, aki megpróbálta a szakításra terelni a szót, és a Stewarttal való szétválásukat igen merészen Diana hecegnő és Károly herceg szakításához hasonlította. A közönség erre hangosan fujjolni kezdett, valaki pedig beüvöltötte, hogy David Carr inkább kérdezzen mást.