Istenes Bence, a VIVA tévé volt műsorvezetője most diplomázott a Kodolányi János Főiskola Kommunikáció és médiatudomány szakán.

A diplomaosztóba azonban hiba csúszott, mert Istenes lekéste az ünnepélyes eseményt. Twitterjén az alábbiakat posztolta: "waahh, lekestuk a diplomaatadast, mert meleg volt a teremben es lementunk apukammal bufezni. de a vegen ujra bemondtak a nevem es igy at tudtam venni :DDD"

Istenes a velvet érdeklődésére elmondta, hogy a teremben valami miatt iszonyú meleg volt, és az emberekről folyt a víz. Ezért angolosan távozott apjával, hogy a büfében frissítsék fel magukat. A büfézés kicsit elhúzódott, úgyhogy a médiaszemélyiség már arra ért vissza, hogy az M betűnél tartanak a névsorban. "Ha három perccel később érkezem, mindenről lemaradtam volna, így viszont észrevettek, és bemondták újra a nevemet, és átvehettem az oklevelemet" – nyilatkozta Istenes. Azt is megtudtuk tőle, hogy annak ellenére, hogy minden határidőből folyton kicsúszott és mindent lekésett, a TO-s nénik nagyon rendesek voltak vele, és mindent elintéztek, hogy abszolválhassa a feladatait. "És ez most nem nyalás" – osztotta meg tapasztalatait a Kodolányiról.