Kate Middleton a reggeli teája fölött értesült arról, hogy a Closer magazin miatt az egész világ láthatja fedetlen melleit. Ennek ellenére tovább folytatja férjével közös diplomáciai látogatássorozatát, most éppen Kuala Lumpurban jár. A Daily Mailnek korábban úgy nyilatkozott egy, a párhoz közel álló forrás: „szomorúságuk felháborodásba fordult át, ahogy megjelentek a képek" – arról ugyanis már tudtak, hogy készültek topless fotók a hercegnéről. Alábbi galériánk képei az újság megjelenésének híre után készültek.

Eközben kiderült: a magazinnak további fotóik is vannak, amelyeket eddig nem közöltek. A képek kiadását jóváhagyó szerkesztő egy videón arról is beszélt, hogy a franciaországi kastély, ahol Middletonékat megörökítették, nem messze van egy úttól, ahonnan kiválóan látszott minden. Azt egyelőre nem döntötték el, hogy közzéteszik-e a maradék felvételeket.

Update: a TMZ értesülései szerint Kate Middleton és férje pert indítottak a francia lap ellen. A királyi udvar szóvivője szerint magánéletük megsértésére hivatkoznak, azt azonban nem tudni, milyen jóvátételt követelnek.