A Forbes mindent listáz, így többek közt azt is, kik a legjobban kereső nők Hollywoodban. Bár sokan színésznőkre tippelnének, de a listát évek óta Oprah Winfrey vezeti. A 25 évig showműsort vezető Winfrey 165 millió dollárt (36 milliárd forintot)  keresett egy év alatt,  a vagyona 2,7 milliárd dollár. Az ügyes üzletasszony újságot is kiad, és egy saját csatornája is van.

Második helyen Britney Spears áll, aki 58 milliócskát (12,8 milliárd forint) keresett az elmúlt évben. Az X-faktor zsűritagja, akit nemrég eltiltottak a pletykalapok olvasásától, csak 1 millióval előzte meg Taylor Swift énekesnőt, aki jelenleg épp a Kennedy-klán egyik tagjával kavar, de ettől a család csöppet sem boldog.

Így negyedik helyre futott be Rihanna és Ellen DeGeneres, aki nemrég a Hírességek Sétányán kapott csillagot, akik mindketten 53 millió dollárt (11,6 milliárd forint) tettek zsebre. Rihanna sikerét a Forbes szerint a közösségi médiának köszönheti, ugyanis 26 millió Twitter és 60 millió Facebook követője van. Nanáhogy, ha arról posztol, hogy kurvázott,vagy épp kórházba került.

Lady Gaga, aki 2011-ben a legjobban kereső énekesnő címet is elnyerte, és Jennifer Lopez végzett az ötödik helyen, mindketten 52 millióval lettek gazdagabbak.

A listán feltűnt még Gisele Bündchen, aki szeret otthon szülni, Katy Perry, aki viszont a Billboardnál kapta meg az év nője díjat, és Judy Sheindlin bíró is, aki persze nem a közszolgálatból keresett laza 45 millió dollárt (9,9 milliárd forint), hanem abból, hogy saját műsora van.