Mihalik Enikő, hazánk legkeresettebb és legmeztelenebb exportcikke viszonylag ritkán látható Magyarországon. Legutóbb augusztusban láttuk nyomát annak, hogy hazalátogatott. Szokáshoz híven megjelent a Szigeten és a Balatonnál is volt, ahol ő is megtalálta az óriásbikinit. A modellt péntek délután ismét Budapesten látták, az Erzsébet téren csókolózott és sétált kézen fogva egy ismeretlen férfivel. Azt nem tudni, hogy ki Mihalik Enikő barátja, ahogy azt sem, hogy mióta vannak együtt, és hogy Mihalik Enikő mióta van újra Magyarországon. A modell egyébként a legújabb divatnak megfelelően magasított sarkú sportcipőben van. Ha tud valamit a modell fiújáról, írjon a megszokott címünkre!

Frissítés: Egy olvasónk úgy tudja, a férfi békéscsabai, akárcsak Mihalik Enikő, és nyár óta óriási a szerelem a topmodell és a magyar fiú között.

Egy olvasónk még a nyáron látta együtt Mihalikot a barátjával. "2012.  augusztus 18-án Pusztaottlakán került megrendezésre az I. Likefest. A nap csúcspontja a Ganxsta Zolee és a Kartell koncert volt. Én és barátnőm a színpad mellett álltunk a kordonokon belül, a koncert végén pedig hátramentünk közös képet készíteni a fiúkkal. Akkor láttuk Enikőt és a barátját. Először fel sem ismertük Enikőt, nagyon lazán volt öltözve. Annyira emlékszem csak, hogy tiszta feketében volt, illetve csizmát viselt, 30 fokban. Egymást ölelgették a barátjával, akiről csak annyi maradt meg az emlékezetemben, hogy nem egy "kaliforniai naplemente"" – jelentett a párról olvasónk.