Korábban még azzal voltak tele a lapok, hogy Csobot Adél és Nagy Szilárd összejöttek az X-Faktor forgatása alatt, ám most úgy tűnik, a 19 éves lány rájött, hogy a nyafkaságra könnyebb alapozni a jövőt, mint egy szerelmi szálra. Az élő adás előtt kihulló énekes hamar dobva lett, Nagy arra panaszkodott a Blikknek, hogy Csobot már fel se vette a telefont az utóbbi időben. Emiatt viszont nem zuhant össze túlságosan, most azzal a hírrel veri a mellét a bulvárnak, hogy megvolt neki a kétgyerekes Bagosi Alexa is. A sztori szerint Debrecenben jöttek össze, amikor az énekes az egyik haverjánál aludt.

"Ő is közeledett hozzám, én is hozzá, és valami elindult közöttünk. Árpinál aludtunk mind a ketten, másnap este is találkoztunk, akkor a testvéreméknél töltöttük az éjszakát. Nem tagadom, egy csók is elcsattant, a két együtt alvás során pedig minden megtörtént, amit az együtt alvásba bele lehet képzelni. Úgy jöttem el Debrecenből, hogy sírt. Alig várom, hogy újra lássam" - mesélte Nagy a lapnak.

Az ügy viszont a 2011-es X-Faktor énekesnőjének elég kínos lehet, ugyanis ő egészen másképp emlékszik a történtekre: "Valóban találkoztunk, de csak barátilag. Imádom, szeretem Sziszit, de nekem párkapcsolatom van, nincsen köztünk semmi. Ha nem élnék kapcsolatban, akkor talán lehetne valami, de így nem. Nem is értem őt igazán, de megbántani sem akarom" - nyilatkozta Bagosi Alexa. Csobot Adél mindenesetre gratulált nekik.