A tökéletes érthetetlenség homályába kezd belesüllyedni az X-faktorból a mentorház szintjén kiesett Bagosi Alexa és Nagy Szilárd kapcsolata. Szigorúan nem párkapcsolatról beszélünk, mivel Bagosi szerint semmi, de semmi sem történt köztük azon a debreceni éjjelen. "Udvarolt meg közeledett volna, nagyon kedves volt" - mondta róla a Fókuszban, de szerinte nem reagált úgy rá, ahogy Nagy állítja.

Koncertjük után tényleg házibuliba mentek, de nem volt együttalvás. Bagosinak ráadásul barátja is van: "hosszú idő óta van valaki mellettem, aki számomra nagyon fontos, de én küzdök ezért a dologért" - mondta. Hozzátette, nagyon nem tetszik neki, hogy Nagy Szilárd így belerondít az életébe, "ne ezzel akarjon a médiába kerülni" - fakadt ki.

A másik fél, akiről Bagosi ráadásul azt hitte, ekkor még Csobot Adéllal kavart, állítja: "együtt töltötünk Debrecenben két éjszakát". Hozzáfűzte, "megtörtént, és ebben szerintem semmi olyan negatív dolog nincs". Elszámolnivalóval senkinek sem tartozik, Bagosi Alexával pedig jól kommunikál.

Ekkor olyan dolog történt, aminek külön bekezdést kell szentelnünk. A következőket mondta a Csobotot és Bagosit is fűző fiú: "én nem egy skalpvasdász vagyok, aki egyik nő után a másikat akasztja le". Zárásként elmondta, "az idő úgyis eldönti", lesz-e közük egymáshoz a jövőben.