Még VV Attila is Csobot Adél elkenődött rúzsán röhögött

2012.10.20. 23:03 Módosítva: 2012.10.20. 23:09

Ha más nem is, Csobot Adél elkenődött vörös rúzsa tudott vidám perceket okozni a nézőknek a szombat esti X-Faktorban. A celebgyártó műsor sajnos most sem tudott túllépni saját árnyékán, az élő adás folyamán egyedül Oláh Gergő produkált olyan előadást, amilyen egy tehetségkutató élő adásától elvárható, a többi produkció viszont hemzsegett a hamis hangoktól, vagy csak egy vidéki diszkós hakni hangulatát keltették. Aztán jött Csobot, aki most kivételesen nem megosztotta, hanem felpezsdítette az internetezőket, igaz, nem a dalával: a tizennyolc éves énekesnő Carly Rae Jepsen Call Me Maybe című számát olyan beleéléssel adta elő, hogy vörös rúzsa az előadás végére teljesen elkenődött, ennek ellenére a kamera totálban vette az arcát.

adél1

A műsor ideje alatt netezőknek sem kellett több, teljesen rákattantak a témára, a Facebookon is mindenki Csobot száján röhögött. A baki VV Attila figyelmét sem kerülte el: "Jó a szájrúzs, adél..." - írta ki az üzenőfalára, amit a poszt elkészültéig közel ötszázan lájkoltak, többen pedig arra lettek volna kíváncsiak, milyen arcot vág a versenyző, amikor meglátja magát a tükörben.

hehe

Csobot Adél egyébként a továbbjutók között volt, bár Geszti megjegyezte, nem a hangjáért szeretik. Az adás végén a P.J.Z. távozott, ők Lass Beával párbajoztak és maradtak alul.