Az már a harmadik adás elején biztos volt, hogy Bence gazda kidob valakit, figyelmen kívül hagyva, hogy korábban már végigizgulta vele a lassan majdnem halálosnak beállított disznóharapást. Ez a valaki Karina lett, de a negyedik Házasodna a gazda csúcsjelenete közel sem ez a minidráma volt.

Szilveszternél indulunk, aki pontosan úgy kelti fel a gusztusosan alvó nőit, mint a férfi, aki szeretne feleséget találni: “Ébresztő, meg kell etetni az állatokat!” Később még le is beszéli őket a sminkeléstől, Szilveszternek tényleg nagyon fontos, hogy időben jussanak táplálékhoz a kis kedvencei. Erőltetett mosolyokkal telt a reggel, ami igazi reggel, nem pedig a plázanyitás, ahogy Szilveszter mondta.

Tomi gazda rendes reggelivel kezd, aztán elvitte Enikőt biciklizni, aminek keretei közt azt is megtudhatttuk, hogy Tomit mindenki ismeri a faluban. A szülők tekintetétől elszabadulván iszonyatosan nagy kan lett, hiszen Enikőnek már azonnal a combját kezdte tapperolni, ráadásul olyan szöveges kísérettel tette ezt, hogy a legalja amatőr pornók rendezői is megirigyelnék. Ez a csendes, kicsit visszahúzódó srác három rész alatt többet tett egy dugásért, mint a másik három gazda összesen. A szülei nagyon örültek ennek a sztorinak is.

A pussymagnet környékéről Szilveszterhez tértek vissza a történések, aki el is menőzött vele, mekkora földje van, amit maga szántott fel traktorral, majd elvitte Indirát, hogy pucolja meg a lovakat, majd az egyikre fel is ültette, mert Lilu narrációja szerint ő nem csak a föld, hanem a női lélek megművelője is. “Óriási érzés volt látni, hogy egy állat és ő ilyen szinten összhangban vannak” - lelkendezett a lány, majd a gyors vágtázásnál olyan hangokat ad ki, mint egy megállíthatatlan Beavis és Butthead-nevetés. Szilveszter amúgy elmondta, nem ültet ám bárkit Csillagra, csak olyan embert, aki nagyon közel áll hozzá. Például Indirát, akit már legalább 3-4 napja ismer, de még szüksége van egy-két napra ahhoz, hogy kialakuljon valami mélyebb.

Végre ismét kaptunk kicsit többet András gazdából is, elviszi a megmaradt nőit bulizni a helyi kocsmába, sőt, még énekel is nekik egy olyat, hogy gyorsan át is tért a műsor Bence gazdáékhoz, ahol már nagyon hamar kiderül, kitől fogunk megszabadulni. A mély érzésű férfi persze mindenkit meghódított: “Belül mintha jobban dobogna a szívem, ha meglátom” - hallhattuk a nagy gondolatot Karinától. Bence még nosztalgiázott egy kicsit arról, hogy Dorinában micsoda tűz van, Karinának több jó tulajdonsága is van, és milyen fasza volt Melindával ülni a bálákon, ahol ő nagyon megnyílt. Annyi biztos, hogy a szívére fog hallgatni!

De persze csak miután visszatértünk kicsit Karancskeszire, ahol már mindenki részegen énekel, szerintünk ezzel András befutott a nőknél, Orsit meg is táncoltattta a Lambada örökérvényű dallamaira, mert szerinte érzelmesen táncol. Persze nem valami alkoholista partykirályról van szó, szerinte ez egy hónapban egyszer-kétszer kell az embernek. Mivel nem Tomi gazdáról van szó, itt még várni kell a nagy történésekre a negyedik részig legalább.

Nem úgy Bencénél, mert a döntés elodázhatatlan, legalábbis ha hihetünk Lilu narrációjának. A műsor második távozója Karina lett végül, akinek Bence sok jót kívánt, de a több együtt töltött nap mély nyomot hagy. A bent maradt két lány természetesen megbeszélte egymás közt, hogy ez is a férfinak volt nehéz. Karina valószínűleg nem ezt érzi, mivel szó nélkül, könnyekkel küszködve összepakolja a cuccait, és köszönés nélkül lelép a tanyáról, ezzel ő az első, aki nem önszántából hagyja ott a játékot.

Csak hogy ne legyen szomorú a vége, Szilveszter randiként pizzázik egyet a pajtában a szőke hajú Rékával, ahol a gazda természetesen elmondta, hogy micsoda remek asszonynak tartja, és soha életében nem látott még ilyen szép szemű lányt, majd ölelkeztek is egy jót, de a lány saját bevallása szerint is elég zárkózott, ezért nem juthattunk Tomi gazdai magaslatokba. Réka befutásából egyébként balhék lesznek az előzetes alapján, a tanyasi szerelmek pontos alakulásáról és Tomi gazda háremének bővüléséről a jövő héten értesülhetünk, aki ha így folytatja, simán az idei év Alekoszává válhat.