Bence gazda kidobta egyik udvarlóját

2012.11.14. 23:06

Az már a harmadik adás elején biztos volt, hogy Bence gazda kidob valakit, figyelmen kívül hagyva, hogy korábban már végigizgulta vele a lassan majdnem halálosnak beállított disznóharapást. Ez a valaki Karina lett, de a negyedik Házasodna a gazda csúcsjelenete közel sem ez a minidráma volt.

Szilveszternél indulunk, aki pontosan úgy kelti fel a gusztusosan alvó nőit, mint a férfi, aki szeretne feleséget találni: “Ébresztő, meg kell etetni az állatokat!” Később még le is beszéli őket a sminkeléstől, Szilveszternek tényleg nagyon fontos, hogy időben jussanak táplálékhoz a kis kedvencei. Erőltetett mosolyokkal telt a reggel, ami igazi reggel, nem pedig a plázanyitás, ahogy Szilveszter mondta.

Tomi gazda gyorsan rányomult Enikőre is
Tomi gazda gyorsan rányomult Enikőre is

Tomi gazda rendes reggelivel kezd, aztán elvitte Enikőt biciklizni, aminek keretei közt azt is megtudhatttuk, hogy Tomit mindenki ismeri a faluban. A szülők tekintetétől elszabadulván iszonyatosan nagy kan lett, hiszen Enikőnek már azonnal a combját kezdte tapperolni, ráadásul olyan szöveges kísérettel tette ezt, hogy a legalja amatőr pornók rendezői is megirigyelnék. Ez a csendes, kicsit visszahúzódó srác három rész alatt többet tett egy dugásért, mint a másik három gazda összesen. A szülei nagyon örültek ennek a sztorinak is.

A pussymagnet környékéről Szilveszterhez tértek vissza a történések, aki el is menőzött vele, mekkora földje van, amit maga szántott fel traktorral, majd elvitte Indirát, hogy pucolja meg a lovakat, majd az egyikre fel is ültette, mert Lilu narrációja szerint ő nem csak a föld, hanem a női lélek megművelője is. “Óriási érzés volt látni, hogy egy állat és ő ilyen szinten összhangban vannak” - lelkendezett a lány, majd a gyors vágtázásnál olyan hangokat ad ki, mint egy megállíthatatlan Beavis és Butthead-nevetés. Szilveszter amúgy elmondta, nem ültet ám bárkit Csillagra, csak olyan embert, aki nagyon közel áll hozzá. Például Indirát, akit már legalább 3-4 napja ismer, de még szüksége van egy-két napra ahhoz, hogy kialakuljon valami mélyebb.

Karina zokogva távozott az álompasitól
Karina zokogva távozott az álompasitól

Végre ismét kaptunk kicsit többet András gazdából is, elviszi a megmaradt nőit bulizni a helyi kocsmába, sőt, még énekel is nekik egy olyat, hogy gyorsan át is tért a műsor Bence gazdáékhoz, ahol már nagyon hamar kiderül, kitől fogunk megszabadulni. A mély érzésű férfi persze mindenkit meghódított: “Belül mintha jobban dobogna a szívem, ha meglátom” - hallhattuk a nagy gondolatot Karinától. Bence még nosztalgiázott egy kicsit arról, hogy Dorinában micsoda tűz van, Karinának több jó tulajdonsága is van, és milyen fasza volt Melindával ülni a bálákon, ahol ő nagyon megnyílt. Annyi biztos, hogy a szívére fog hallgatni!

De persze csak miután visszatértünk kicsit Karancskeszire, ahol már mindenki részegen énekel, szerintünk ezzel András befutott a nőknél, Orsit meg is táncoltattta a Lambada örökérvényű dallamaira, mert szerinte érzelmesen táncol. Persze nem valami alkoholista partykirályról van szó, szerinte ez egy hónapban egyszer-kétszer kell az embernek. Mivel nem Tomi gazdáról van szó, itt még várni kell a nagy történésekre a negyedik részig legalább.

Nem úgy Bencénél, mert a döntés elodázhatatlan, legalábbis ha hihetünk Lilu narrációjának. A műsor második távozója Karina lett végül, akinek Bence sok jót kívánt, de a több együtt töltött nap mély nyomot hagy. A bent maradt két lány természetesen megbeszélte egymás közt, hogy ez is a férfinak volt nehéz. Karina valószínűleg nem ezt érzi, mivel szó nélkül, könnyekkel küszködve összepakolja a cuccait, és köszönés nélkül lelép a tanyáról, ezzel ő az első, aki nem önszántából hagyja ott a játékot.

Csak hogy ne legyen szomorú a vége, Szilveszter randiként pizzázik egyet a pajtában a szőke hajú Rékával, ahol a gazda természetesen elmondta, hogy micsoda remek asszonynak tartja, és soha életében nem látott még ilyen szép szemű lányt, majd ölelkeztek is egy jót, de a lány saját bevallása szerint is elég zárkózott, ezért nem juthattunk Tomi gazdai magaslatokba. Réka befutásából egyébként balhék lesznek az előzetes alapján, a tanyasi szerelmek pontos alakulásáról és Tomi gazda háremének bővüléséről a jövő héten értesülhetünk, aki ha így folytatja, simán az idei év Alekoszává válhat.