Folytatódtak a Stáb a tanyán falusi izgalmai is, amiről még mindig nem tudtuk meg, mikor kapnak benne helyet azok a jó előre beharangozott spontán vadállatkodások, amiket ígértek, de a készítők a nehéz indulást  ügyesen próbálták ellensúlyozni azzal, hogy a harmadik adásnak már az ötödik másodpercében feltűnik Eckü segge alvás közben. Ébredés után jöhetett a jó kis hideg vizes mosdás, amiből végképp kikristályosodik, hogy bár nem mutatták a kamerák, ez a társaság bizony sokat ivott előző este. Nem beszélnek róla, de van, amit nem lehet letagadni úgy, hogy ordítva suvickolják meztelen testüket, mivel ezt tényleg csak egy még részeg ember gondolhatja különösen viccesnek.

A jelenetsor után azonnal el is kezdődnek az akciók: Gyula bá a reggeli kézcsókoknál kiszagolja, hogy Odett segített a többieknek büntetésképp kirótt hagymapucolásban, ami miatt az énekesnő újabb büntetésre számíthat, de előtte elküldte őket Sanyócával kecskét fejni. Sanyóca jól láthatóan örül neki, hogy végre csöcsökhöz jut.

Sokkal izgalmasabb ennél, hogy le kell ölniük egy szárnyast is, ha szeretnének enni, mivel Fluor Tomi fél a szárnyasoktól, ráadásul a tapintásuktól is hányingere van, ezért a rosszul járt állatot végül a mindenre kapható Eckü pucolja meg, ert ez még Iszak Eszter szerint is hullagyalázás. Kivéve persze, ha külön látja a testrészeket, mert az más.

A párhuzamosan folyó történések másik fele Odett büntetése, akinek a galamház teleszart ablakait kell tisztává varázsolnia. Itt végre megtudhattuk, mi lehet az a tanító szándék, amiről nekünk is beszélt a műsorral kapcsolatban, mivel kisípolva kurvaéletezik és bazmegel párat, mielőtt rátukmálja a véletlenü épp arra járó Sanyócára a munkát. “Nem is értem miért kell galambokat tartani bazmeg” - hangzott el a fontos kérdés az énekesnőtől.

A szartalanításból ismét visszakapjuk az állatölős vonalat, itt egyből kidetül, hogy őt is nagyon zavarja, ha látnia kell élve is a később elfogyasztott állatokat, de igazából a lecsupaszítás sem zavarja, sőt, még az öklendezését is vissza tudta tartani annak érdekében, hogy játszhasson egy kicsit a szárnyas beleivel, majd leszedje fejszével a fejét.

Csak hogy legyen valami részeken átívelő cselekmény, még mindig nem oldódott meg a Nagy Telefontöltő Ügy, pedig már mindjárt lemerülnek a csempészett darabok, de ennek sajnos a fontosságát nagyon nehezen érezhetjük át, ugyanis a felvett anyagon fel sem tűnik, hogy bárki is használná a készülékeket. Persze este biztos Angry Birdseztek. A megoldás természetesen megint Iszak Eszterre hárul, nagyon várjuk, milyen női praktikákkal fogja elcsaklizni Gyula bá kulcsát, mi tüskevári magaslatokra számítunk jövő hét pénteken!