A The Voice utolsó meghallgatása kicsit túlfűtöttre sikeredett. Egy héttel ezelőtt a szociodráma volt erős, most a mesterek kétértelmű megjegyzéseitől volt olykor kínos a műsor. Szolnoki Dóra hangját hallva Caramel azt mondta, neki eddig hiányzott a nő, Somló hozzátette, hogy őt nyugodtan hazaviheti a versenyző. Főleg a bőrshortban és fehér ingben fellépő 34 éves hosztesz fellépése után szabadult el a pokol, Mező Misi viselkedett igen kanosan, ahogy meglátta a nőt. "Ahogy mozogtál, az zseniális volt" - kezdte Mező Misi, mire válaszolt a nő, hogy "nem is láttad". "Misi most már tényleg" - szólt rá a tetovált hónaljvillantóra Malek Andrea.

Somló sem tartotta vissza magát, az igen kreatívan Dr. Szöszinek keresztelt Dr. Péter Barbara térdét dicsérte, és megjegyzést is tett, hogy jogilag legyen az övé. Az ügyvédnő egyébként Zorán egyik vokalistája. "Kevesen tudják, hol mikor lehet sikítani" - mondta Somló Dr. Szöszinek, ehhez Mező Misi hozzátett egy szexista poént, és megmutatta, hogyan ült a dal szerinte, természetesen csípőmozgással.

Az utolsó meghallgatás Caramel választásáról szólt, ő volt az a mester, akinek még egy versenyzőt kellett választania - a többiek már csak karbatett kézzel ülhettek, ők kiválasztották a 12 továbbjutót. Malek Andrea nem bírta ki, és hátranézett, hogy meglesse a próbálkozókat, Caramelt pedig próbálta rávenni, hogy nyomja meg a gombot a jó hangúaknál. Amíg az első meghallgatásokon olyanok is bejutottak a középdöntőbe, akik a hatodik meghallgatáson be se jutottak volna, az utolsó meghallgatás tele volt jó hangú énekesekkel. És végül izgulni is volt miért.