Az előző adásban Szilveszter gazda dolgoztatta a nőket, most pedig András gazda adott egy kis munkát az asszonyoknak Karancskeszin. A két nőt ételért küldte a faluba, akiknek az utat biciklivel kellett volna megtenniük, de Marcsi kicsapta a hisztit, mert szerinte ő nem tud annyira kerékpározni, hogy "hegyi biciklire" üljön, ezért inkább sétált egy kicsit a földúton az Angyalok Amerikában zenéjére. András gazda csalódott a nőben, szerinte nincs vele rendben valami, és nem tudja hova tenni a dolgokat. Orsi közben bevásárolt, és jutalmul kapott két puszit.

Szilveszter gazda közben Tiszajenőn szúrta le a három szerencsétlent, amiért azok délelőtt 10-kor mégegyszer megetették az állatokat. A gazda azzal riogatta őket, hogy ebbe bele is dögölhetnek a báránykák, de hogy gyorsan témát váltson, feltette a kérdést, hogy ki menne vele a kukoricaföldekre. Indira azonnal jelentekezett, Szilveszter viszont lelombozta azzal, hogy márpedig ő Rékát akarja vinni. Viki emiatt csalódott Szilveszterben, a két hoppon maradt lány között pedig csodálatos párbeszéd zajlott le: "- Mé' kérdezi meg? - Há' tudod ki lát bele egy faszi agyába..." Réka egy quad-utat nyert a kukoricaföldekre. "Bekaptam pár legyet" - mondta, miután leszállt a járműről. Szilveszter gazda meg elmondta neki, hogy iránta vannak olyan érzelmek, meg olyan kötődések benne. Bővebben már nem fejtette ki. Réka zavarba jött, biztos a túlkoptatott farmernadrágja miatt.

Beleznán, a hős-szerelmes Tomi gazdánál is elkezdődött a nap. A lányokat traktorvásárra vitte autóval, és az erdélyi Erika azonnal lecsapott az anyósülésre. Tomi gazda csak annyit mondott erről, hogy folyamatosan nyomult és fogdosta őt Erika, aki még énekelni is kezdett közben. Ettől a szerkesztők is megijedhettek, mert gyorsan átkapcsoltak Hódmezővásárhelyre, a két nővel maradt Bence gazdához, aki megint Melindát vitte randizni. Emiatt Dorina persze pofákat vágott. A nagyhomlokú lányt egy kastély báltermébe vitte vacsorázni, de előtte álltak egy kicsit a vízparton, amitől Melindának gyomorgörcse lett, pedig még nem is ettek. Vissza Beleznára. Tomi Gazda a traktor-vásáron közben nyalókát vett a nőknek, Erika pedig elmondta, hogy sok számára a zavaró tényező. Mármint a másik két nő, akik hazafelé az autóban arra próbálták rávezetni Tomi gazdát, hogy Erikával két gyerek is jönne. Időközben Hódmezővásárhelyen is jól alakult a beszélgetés: "Anyádék mióta vannak együtt?" - kérdezte Melinda, és Bence gazdának annyira megtetszhetett ez a mondat, hogy azonnal rá is kérdezett, hogy a lány képes lenne-e vidékre költözni hozzá, mert ő már megunta a bulizást, és normálisan akar együtt lenni valakivel.

Szilveszter rájött, hogy Rékán kívül is van más nő, ezért elvitte a sötét hajú Vikit randira. Azt adta a nőnek, amire az vágyott: traktorvezetést. A száguldozás után megmutatott neki egy felújítandó traktort is: "Majd megkapod saját traktornak!" Szilveszter gazda tényleg ért a nőkhöz, Viki szerint pedig akár szerelem is lehet ebből. András gazda eközben egy domboldalon próbálta tisztázni a dolgokat a féltékenységtől biciklizni elfelejtő Marcsival. A naplementét nézve fetrengtek egy kicsit a pokrócon, miközben pólón keresztül masszírozták egymást, ami András gazda szerint huncut. "Sokszor jó nem beszélgetni, csak hallgatni" - mondta a gazda Marcsinak, amit megpróbáltunk lefordítani, és szerintünk azt jelenti, hogy "Kussolj, asszony!"

Szilveszter gazda pedig a nap végére rászánta magát a nagy döntésre, és végre hazaküldte az egyik jelöltjét. Félrehívta Indirát, így már mindenki sejtette, hogy mi fog történni, leszámítva a szexmunkást, aki úgy mosolygott, mint aki azt sem fogta fel, hogy hol van. Szilveszter is látta ezt, ezzel is magyarázta, hogy miért nem maradhat a nő: "Örülök, hogy rácsodálkoztál erre a világra, de mikor lovagláskor belenéztem a szemedbe, nem volt benne az a plusz, amit éreznem kell egy nővel kapcsolatban. Hosszú távon nekünk nincs közösségünk. Ebben a világban nem tudnál velem együtt működni." A végére is maradt egy kis romantika - a horizonton még látszódtak a lemenő Nap fényei, mikor Indira kikanyarodott a kapun. A következő adásban pedig lesznek kacsák, úgyhogy megint nem maradunk izgalom nélkül, és az előzetesből azt is megtudhattuk, hogy Tomi gazda jövő héten Katira fog ráindulni.