Puzsér Róbert, aki már nem kíván a mainstream médiával foglalkozni, csak a partvonalról szólogat be időről-időre, és persze a sajtónak sem nyilatkozik, most épp Zámbó Krisztiánról fejtette ki a véleményét Facebook oldalán.

"Sokan kérdezgetnek mostanában a Zámbó gyerek meneteléséről az X-Faktorban. Ha valaki eddig nem szembesült volna vele, a faszi annyira reményteljes énekes, amennyire reményteljes száztizes gátfutó Danny DeVito. Kettőjük között csupán az a különbség, hogy Hollywood első számú törpéje soha nem próbált gátat ugrani, továbbá nem volt atléta a faterja.

Nem akarok a Zámbó kölyköt basztatók kórusához csatlakozni, úgy vagyok vele, hogy amikor ennyire nyilvánvalóvá válik egy rendszer alkalmatlansága, a radikális változások már sosem várathatnak magukra túl sokáig. Az elcsalt futballmeccsek kritikus tömege kitermeli majd a videóbírót, a szociális izgatássá torzult négyévenkénti választásokat egyszer csak felváltja majd egy internet-alapú, sok-sok népszavazással megtámogatott parlamenti működés.

Egy nap pedig talán oda is eljutunk, hogy nem a módszeresen leépített ízlésű tömegek sms-ei döntenek arról, hogy ki legyen Magyarország aktuális karaoke hercege vagy hercegnője. Azon a napon már a regisztrációnál hazazavarják majd azokat, akik nem saját számmal vagy legalább egy normális feldolgozással jelentkeznek be a sztárgyár bejáratánál."

Közölte hosszan és részletesen markáns véleményét. Ha szeretné tudni, mit mondana Önnek az ország megmondóembere, használja a Puzsérgenerátort!